reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gniazda dla naszych maluszków :)

reklama
IMAG0785.jpgto i pokoik wiki:) co prawda już jest zabałaganiony ale to jest bezpośrednio po zrobieniu;)

Załączniki

• IMAG0785.jpg
    IMAG0785.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 207
Paula ślicznie, aż nie mogę się napatrzeć :-) Ja teraz jestem w fazie "urządzania" łóżeczka i tak się cieszyłam, bo położyłam pościel, zawiązałam ochraniacze, a na dzisiejszych zajęciach SR dowiedziałam się, że dziecko musi mieć przewiew więc lepiej od jednej strony ściągnąć ochraniacz, a pod kołdrą i tak na początku nie będzie spał...I tak mi to nastrój popsuło, bo byłam już w ferworze przygotowań :sorry2:
Paola na zdjęciu wygląda dość surowo, a bałagan o którym piszesz pewnie nadaje mu ciepła ;-) Fajne, delikatne kolory :-)

Marta u nas łóżeczko jest "czyste"" bez ochraniacza, pościeli, maskotek. Właśnie przez rady położnych i lekarzy, żeby nie odcinać dopływu powietrza do dzidziusia. No i kołderka z podusią czekają w szafie na swoją kolej. Teraz będzie Mały spał pod kocykiem.
Później wstawię zdjęcie. Ubogo to wygląda :-p

ja też nie daję zbędnych dodatków ochraniacz sie przydaje ale dopiero jak dzidzia fika w łóżku żeby nie władał nóżek w szczebelki a tak kurz zbiera

paola fajny ten przewijak z wanienką , ja nie mam pomysłu na kapiel jeszcze chyba w łazience ale mam taka małą że nie wiem czy sie zmieszczę :no:

Paola, dorzuć dziewczynie trochę koloru :-) jakiś obrazek czy coś:-) ale generalnie fajnie, lubię takie kolory:-)

Ja tak jak piasałam- ochraniacz mam od strony ściany zewnętrznej, żeby cieplej było. Kołderka przygotowana, bo w nicy mam 18 stopni i ze względu na Maję nie mogę podnieść.
W szufladzie łóżeczka czekają 3 śpiworki różnej grubości, kocyki i rożek.

reklama
IMAG0878.jpgIMAG0879.jpgdobra daje swieże, bo mnie ta surowość załamała;) ale to chyba na tamtym zdjeciu tylko tak wyglądało- bo to było po wstawieniu na panele mebli i szybko zdjęcie;)) myśle, że teraz lepiej to wygląda chociaż jest bałagan/ a tak to poprawej to rzeczy do szpitala- wywalą mnie na pewno;)))

Załączniki

• IMAG0878.jpg
    IMAG0878.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 176
  • IMAG0879.jpg
    IMAG0879.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 191
Do góry