reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gniazda dla naszych maluszków :)

Ja też mam ochraniacz od ścian ...a u nas ciężko nagrzać. Choć to wszystko będzie jeszcze prane..poubierałam jak przyszło bo nie mogłam wytrzymać żeby zobaczyć jak to będzię wyglądać. W szafie też kocyki, rożki i trzy śpiworki na szykowane .
Teraz to już chce tylko zdrowego dzieciaczka. Jak my wszystkie :)

reklama
paola sliczny pokoik :-) a z tymmi reklamówkami to faktycznie poszalałas :-D nie łatwiej było by to schowac w jakas taka torbe podrózna ?? albo walizke ??:-D

Nie no wszystko mam w torbie, a reklamówce mam to co kazali mi wziąć w siatce osobno na sale porodową dla dziecka, a w drugiej mam szlafrok- który nie wiem jeszcze czy będę chciała a w torbie miejsca już brakować zaczęło więc szkoda mi miejsca;)):-D

paola piękny pokoik, a do porodu to będziesz z tymi siatkami jak przekupa z targu szła hehe ale ja mam za to wielgaśną walizkę ;-)

Dziewczyny super kaciki. Ja tez mam obok łóżka w sypialni. Pościel po synku więc mało dziewczeca, ale co tam. Synek już serce narysowal dla siostry i przykleilam obok

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 209
Dziewczyny, macie bardzo ładne kąciki dla swoich maluchów. Wstawię parę zdjęć z pokoju mojego starszego synka, a z czasem będzie tam mieszkał i młodszy. Jak już będzie gotowe jego łóżeczko to też pokaże, ale to będzie jak któraś tu pisała raczej skromne;)
P.S. Dodam, że napis robiłam sama :)

Załączniki

• 1390428997666.jpg
    1390428997666.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 211
  • 1390429026399.jpg
    1390429026399.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 200
  • 1390429066958.jpg
    1390429066958.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 198
Ostatnia edycja:
Eve serduszko urocze :-)
Wikunia śliczny pokoik :tak:
Marzy mi się wiele rzeczy dla małego zrobić w pokoiku, ale skoro przyjdzie nam się wyprowadzać to jakoś i energii mi na to brak...

reklama
Wiku-nia śliczny pokoik :-) i świetne napisy,masz talent :-)
Dziewczyny, ale zazdroszczę tym,które mają dla swoich maluchów osobne pokoiki :( Ja nie mam tej możliwości a marzyło by mi sie by mój maluszek miał swoje miejsce odrębne. No trudno sie mówi,nie wszystko można mieć.

Do góry