reklama
no chyba Kostek albo Kostus.
jak jescze nie wiedzialam co bedzie to moja przyjaciola mowila do mojego brzucha Konstancja!!piekne imie! dziewczynka miala sie nazywac Adrianna.
auliya dzieki za info,czyli mozliwe ze dam nam sie tego Alexa zarejestrowac
jak jescze nie wiedzialam co bedzie to moja przyjaciola mowila do mojego brzucha Konstancja!!piekne imie! dziewczynka miala sie nazywac Adrianna.
auliya dzieki za info,czyli mozliwe ze dam nam sie tego Alexa zarejestrowac
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Auliya- ja też dziękuję za info, również będziemy próbować Alexa lub Aleksa zarejestrować.
Ze zdrobieniem jakos sobie jeszcze poradzimy, w najgorszym wypadku bedzie Junior, ale mojemu M chodzi wlasnie o taka pisownie... nie chce dziecka krzywdzic ale wszystko wskazuje na to, ze jednak bedzie Wojtus, niezaleznie od daty urodzenia
no bo byl film o takim wlasnie tytule z Keanu Reevsem :-)
o proszę : Constantine (2005) - Film - FILMWEB.pl
kurcze a my jakos nie potrafimy dojsc do porozumienia z imieniem, jedyne jakie nam wspolnie sie podoba to Julia, ewentualnie bedzie Julitka
Moja siostra jak byla w ciazy to tez nie umiala sie zdecydowac, po narodzinach zarejestrowali synka Oliwier, a po jakims czasie zmienila na Denis i tak juz zostalo no ale narobila zamieszania ze hoho
Moja siostra jak byla w ciazy to tez nie umiala sie zdecydowac, po narodzinach zarejestrowali synka Oliwier, a po jakims czasie zmienila na Denis i tak juz zostalo no ale narobila zamieszania ze hoho
no bo byl film o takim wlasnie tytule z Keanu Reevsem :-)
Huhuhu istnieje prawdopodobienstwo ze tak, ale mam nadzieje ze moj M nie liczy na jakies nadprzyrodzone zdolnosci Bejbiska:-) Oboje jestesmy maniakiami tego typu filmow, o wampirach (np. Krolowa potepionych, czy Underworld) nie wspomne:-)
reklama
pat848 ja równiez mam ten problem co podoba się mi M nie chce o tym słyszeć...
no ale póki co stanęło na Natalii i tak juz chyba zostanie bo i mi się podoba i jemu chociaż powiem Wam że cięzko było znaleźć imie które by nam obu się podobało
no ale póki co stanęło na Natalii i tak juz chyba zostanie bo i mi się podoba i jemu chociaż powiem Wam że cięzko było znaleźć imie które by nam obu się podobało
Podziel się: