reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

głaszczę brzuszek i ...nadajemy imiona dla naszych maluszków :)

a ja wywalczylam imie bedzie Krzysiu tylko jeszcze nad drugim pracoje, bo T uwidzialo sie Dionizy, ja jednak wolalabym Tomasz, gorzej jak bedzie niespodzianka bo nad imieniem dla dziewczynki niemysle, nawet pomyslu niemam

reklama
a ja wywalczylam imie bedzie Krzysiu tylko jeszcze nad drugim pracoje, bo T uwidzialo sie Dionizy, ja jednak wolalabym Tomasz, gorzej jak bedzie niespodzianka bo nad imieniem dla dziewczynki niemysle, nawet pomyslu niemam

A u nas miał być albo Krzysztof albo Tomasz. Niestety to imiona naszych ojców i nie chcieliśmy im robić przykrości (któryś mógłby się czuć urażony)... stąd długa i intensywna walka i wyszedł nam z tego Maksymilian :D

Ostatnia edycja:
a u nas znow sie pozmienialo ale tym razem juz jestesmy szczesliwi z wyboru imion i takie zostana. chlopiec to jasiek a babka to hanka

jak zaszlam w ciaze w pierwszym dzidziusiem, to dziewczynka miala byc Julcia, a synek Maksio - nie bylo zadnej dyskusji :-D
a teraz... corcia ma byc Marcelinka, synka nie przewidujemy :blink: ale jakos do konca nie jestem przekonana co do tego imienia...

a u nas juz praktycznie decyzja zapadla i bedzie Konrad:-) nad imieniem dla dziewczynki w gole sie nie zastanawialismy i mam nadzieje ze nie bedzie niespodzianki:-):-)

a u mnie najpierw na początku miała być Hania ale później zmieniliśmy zdania i jest Zuzia:-D
a w razie gdyby był psikus i chłopiec by się urodził to ma być Bartek

u nas mial byc na poczatku Tomasz ale mojej mamie strasznie sie nie podoba to imie i prawie sie obrazila:-D wiec zaczelismy myslec nad innym i tak jakos Konrad spodobalo sie nam obojgu:-) nie bylismy pewni tego imienia do przyjazdu do Polski bo jak brat mojego M dowiedzial sie ze planujemy dac mu tak na imie to zaczal go tak nazywac i juz zostalo:-):-)

a moi rodzice ani rodzice mojego nie wiedza jakie imiona wybralismy bo nam nie bedzie nikt mowil aby dziecka tak nie nazywac bo im sie nie podoba. ja swojego imienia teznie lubie i co mam zrobic???

a moi rodzice ani rodzice mojego nie wiedza jakie imiona wybralismy bo nam nie bedzie nikt mowil aby dziecka tak nie nazywac bo im sie nie podoba. ja swojego imienia teznie lubie i co mam zrobic???
i po porodzie tez nie powiecie nikomu ? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

u mnie poki co tylko ciotka powiedziala ze jej sie nie podoba... no ale co mnie to obchodzi

rodzice nazywaja dziecko i kropka ;-)

reklama
Do góry