reklama
Elka2808
Zadomowiona(y)
No ja już też mam tą piłkę ale boję się na niej usiąść. Te moje sto kilo jest niebezpieczne, jak pęknie? boję się huku a jeszcze mi d**e rozerwie
Kluliczek
Babka z laską
Dlatego ja tak się uparłam na tę moja, bo ona podobno 150 kg lekko zniesie nawet jakby skakało. Idę chyba posiedziec o ile dziecko mi spod siedzenia nie wyrwie...
Elka2808
Zadomowiona(y)
No ja piłkę mam podarowaną od koleżanki, używaną i nie mam pojęcia jaką ona ma wytrzymałość, abs-ów też nie ma
EmilkaT
styczeń 2009...
Elu to nie skacz po niej tylko sie delikatnie bujaj na boczki...
położna mówiła ze bardzo dobre jesy bujanie sie na boki siedzac okrakiem-delikatne a nie jakies tam zamaszyste chodzi o to ze krecisz biodrami, masujesz krocze, cwiczysz miesnie od pasa w dol...
położna mówiła ze bardzo dobre jesy bujanie sie na boki siedzac okrakiem-delikatne a nie jakies tam zamaszyste chodzi o to ze krecisz biodrami, masujesz krocze, cwiczysz miesnie od pasa w dol...
Elka2808
Zadomowiona(y)
No tak, ja wiem. Tylko ja sobie wbiłam do łba, że jak tylko na niej lekko przysiądę to ona piepsznie
Elete
Fanka BB :)
chyba większość tych piłek ma abs....
także nie ma co się martwić upadkiem....
Elu spokojnie możesz sobie na niej na chwilę usiąść...;-)
ale najlepiej sprawdź wytrzymałość- na pewno gdzieś jest w internecie podobny model, tylko że często podają wytrzymałość maksymalną a nie tą do codziennego użytku...
także nie ma co się martwić upadkiem....
Elu spokojnie możesz sobie na niej na chwilę usiąść...;-)
ale najlepiej sprawdź wytrzymałość- na pewno gdzieś jest w internecie podobny model, tylko że często podają wytrzymałość maksymalną a nie tą do codziennego użytku...
reklama
all4seasons
Aktywna w BB
Elu, a nie możesz wypróbować piłki na jakimś "króliku doświadczalnym"? Mężu, tacie, większym kumplu...? No niech się ktoś poświęci - cel jest szczytny :-)