reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GIEłDA czyli sprzedam, oddam, zamienię

reklama
hehe fajnie :-)

ja mam na sprzedarz sterylizator aventa elektryczny gdyby ktos chcial, uzywany kilka razy bo dostalam w spadku z Tomee Tippee od kolezanki i wygodniej mi go uzywac bo wszystkie butle mam wlasnie z TT.

Zobacz załącznik 200119

Ja z checia bym odkupila ten sterylizator... tylko na ile on jest butlek i czy mozna do niego tez wkladac inne butelki niz aventa. Mam wiekszosc aventa ale 2 mam zwykle i nie wiem czy te tez mozna w nim sterylizowac.
Tylko najpierw czy mozesz sie dowiedziec ile kosztuje wysylka...

Ostatnia edycja:
Ja z checia bym odkupila ten sterylizator... tylko na ile on jest butlek i czy mozna do niego tez wkladac inne butelki niz aventa. Mam wiekszosc aventa ale 2 mam zwykle i nie wiem czy te tez mozna w nim sterylizowac.
Tylko najpierw czy mozesz sie dowiedziec ile kosztuje wysylka...

Dzis zajde na poczte i zapytam

a co do sterylizatora to jest na 6 butelek aventa i inne butelki tez sie do niego mieszcza :tak: tu masz linka i wiecej informacji :tak:;-) Avent - AVENT Sterylizator elektryczny - Laktator Avent,Podgrzewacz Avent,Sterylizator Avent,Via,butelki Avent

AniaSM, Kilolek
Mam wam przekazać OGROMNE PODZIEKOWANIA OD MOJEJ MADZI...
Cyt. "...szok,że tacy ludzie jeszcze istnieja..." :blink::-)
nie ma za co :-)
a tak wogóle to ostatnio nawet o tym myślałam i jakby potrzebowała jakieś ubranka czy coś to daj znać bo ja w sumie mam dużo takich malutkich i w sumie nie mam co z tym zrobić :tak:

nie ma za co :-)
a tak wogóle to ostatnio nawet o tym myślałam i jakby potrzebowała jakieś ubranka czy coś to daj znać bo ja w sumie mam dużo takich malutkich i w sumie nie mam co z tym zrobić :tak:
No wiesz, jesli faktycznie nie masz co z tym zrobić to napewno z radością przyjmie... :tak:
Mozesz razem ze sterylizatorem do paczki wrzucić ;-)

poszukam czy coś jeszcze mam. Ale ja generalnie ubranka to trzymam na kolejne dziecko.
To co i zbywało, co mialam za dużo to ostatnio dąłam ogłoszenie w lokalnym radio że mam do oddania i zgłosiła się dziewczyna, która spodziewąl się bliźniaków, a została sama. Urodziła chłopca i dziewczynkę i to tylko 2 dni przed terminem, a tego dnia co urodziła była jeszcze w pracy :szok:

reklama
ja mam do oddania za darmo tego typu śpiworek
też różowy, tylko troszkę inny niż ten na zdjęciu :) nie mam go sfotografowanego, ale jak ktoś chętny to postaram się jakieś zdjęcie zrobić :)

Do góry