Kasiiula
mamusia Pawełka :)
62-68 ?a w jakim rozmiarze?
takie do 3 miesiąca w sam raz mogą być większe ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
62-68 ?a w jakim rozmiarze?
KUPIĘ
ciuszki po dziewczynce takie bardziej wyjściowe,
śpioszki welurowe
w rozsądnej cenie
ja zamieściłam ogłoszenie w dziale sprzedam tu masz linka https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/dla-maluszka-0-3-a-36240/
a mogę jeszcze zobaczyć coś w ciuchach jeśli Cię to interesuje. Mam jeszcze jakieś sukienki, spodnie....jakby co to pisz, a ja wieczorem zrobię zdjęcia i mogłabym Ci wysłać na priw (jeżeli mi go podasz;-))
Jeżeli dziewczyny poszukujecie czegoś konkretnego do dziewczynki do rozmiaru 98 lub 104 to napiszcie do mnie na priw to poszukam w mojej skarbnicy i prześlę zdjęcia
A Twoja niunia juz 104Na moja 5-latke 104 w sam raz
Ja potrzebuje jakichkolwiek ciuchow na 110 - jakby jakas mama miala to z checia kupie![]()
Sam sterylizator czy razem z butlami?hehe fajnie :-)
ja mam na sprzedarz sterylizator aventa elektryczny gdyby ktos chcial, uzywany kilka razy bo dostalam w spadku z Tomee Tippee od kolezanki i wygodniej mi go uzywac bo wszystkie butle mam wlasnie z TT.
Zobacz załącznik 200119
ja oddam za friko sterylizator mikrofalowy ale wysyłka dopiero w kwietniu jak przyjadę do PL lub ewentualnie chętny pokrywa koszty wysyłki wtedy wysyłam już dziś, mi się do kuchenki nie mieści i pożyczyłam od szwagierki
Ooooo to ja już dzwonie do mojej Madzi ... zaraz ci powiem :-)ja oddam za friko sterylizator mikrofalowy ale wysyłka dopiero w kwietniu jak przyjadę do PL lub ewentualnie chętny pokrywa koszty wysyłki wtedy wysyłam już dziś, mi się do kuchenki nie mieści i pożyczyłam od szwagierki
Jej mikrofalówka ma wymiary w środku:ja oddam za friko sterylizator mikrofalowy ale wysyłka dopiero w kwietniu jak przyjadę do PL lub ewentualnie chętny pokrywa koszty wysyłki wtedy wysyłam już dziś, mi się do kuchenki nie mieści i pożyczyłam od szwagierki