reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GIEłDA czyli sprzedam, oddam, zamienię

ilona i AniaSm strasznie Was przepraszam ale nie miałam jak butków wyslać. Postaram się jutro jesli będzie mial kto z dziećmi zostać, najdalej pojutrze

Kilolek nie masz za co przepraszać. Na spokojnie pozałatwiaj swoje sprawy a buty wyslij pozniej-nie pali sie, mi to nawet na reke tak po 10-tym je dostać hehehe

reklama
laski chcecie któraś buciki dla dziewczynki rozm 30??

Załączniki

• DSCF3044.JPG
    DSCF3044.JPG
    59,2 KB · Wyświetleń: 44
  • DSCF3046.JPG
    DSCF3046.JPG
    54,6 KB · Wyświetleń: 46
za przesyłkę :-) mam jeszcze reeboki po Pati trochę zjechane ale jak by się je w pralce wyprało i pastą białą wypastowało to koło domu do chodzenia by mogły być mogę dorzucić :-) aaaa jeszcze sznurówki trzeba by było wymienić...

reklama
chciałabym sprzedac swoją lniana chustę. Kupiłam ją z tej aukcji VOMBATI Lniana chusta wiązana 4,6m *Ziemia* (1318966544) - Aukcje internetowe Allegro za 40zl moze któraś jest zainteresowana? Niżej fotka w akcji.

Mam tez nosidlo takie Carrycot INFANT chusta nosidełko bawełna 0-15kg (1312099684) - Aukcje internetowe Allegro bordowe, praktcznie nie uzywane. Ale to dla młodszego dziecka (20zl)

poza tym mam niezłą kolekcje butelek i kubków, bo kupowąlam dla Michasia a on oczywiście nic nie chciał:
tak więc mam uzyte po 1 razie:
lovi butelkę z łyżeczką
niekapek nuby
niekapek TT
butelke dr browns`a (ani razu nie użytą)

Załączniki

• IMGP0135.jpg
    IMGP0135.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 43
Do góry