reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GIEłDA czyli sprzedam, oddam, zamienię

reklama
malo je nosił, bo ja go z wózka nie wyciągałam, więc tylko w nich siedział. Poza tym jemu strasznie szybko noga rosła i nim się zima skończyła musiałam kupić drugie

czyli w sumie w nich nie chodził , to ja wezmę , a wyślesz mi je do NO ,w kopercie wysyłka do 1kg to koszt ok 29zł , jak mi podasz numer konta to bym Ci przelała 50zł i podała adres,no chyba że to kłopot to moge ci dać adres do mojej mamy i ona mi wyśle ;)

Ania, jak cos będziesz wiedziął o tej "pierdołce" to ja też bym chciała :))) Przynajmniej miałabyś powód aby w grudniu nas nie ominąć :)))

reklama
ilona i AniaSm strasznie Was przepraszam ale nie miałam jak butków wyslać. Postaram się jutro jesli będzie mial kto z dziećmi zostać, najdalej pojutrze

Do góry