reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

Tito też budzisiępo kilka razy w nocy. ja podejrzewam, że to z emocji z dnia.
dzis np. mialam pobudkę 4 razy. jak był przeniesiony do nas do łóZka to w momencie usypiał. od czsu do czasu sprawdzał rękączy jesteśmy w jego zasięgu.

reklama
no bartkowi wszystkie 4-ki wychodza naraz :baffled::shocked2: biedaczek malo mi po scianach czasem nie chodzi, az widac jak go to meczy. najgorsze te dolne bo dluga droge maja ;-)
w nocy tez akcje co chwile, a juz tak ladnie spal od 21-szej do 5:20 rano ( czy ladnie to mozna by sie poklocic, ale chociaz dobre i to bylo) ;-)

magadalena pewnie że ładnie, chciałabym żeby Giga spała do rana...

u nas kły wychodzą, są prześmieszne- takie igiełki na razie. młoda wygląda jak wampirek:cool2: ale chyba też dają w kość...Iga się uwstecznia, bez ręki na moim cycku nie zaśnie:angry: a jak ją boli to mnie drapie i szarpie:angry:

U nas ząbkowanie też wiąże sie niestety z gorszym spaniem i marudzeniem. Ostatnio wychodziły na raz 3 czwórki i to było dość ciężkie przezycie ;)
A teraz do wszystkiego dołączył katar...

my jak juz nie mozemy patrzec na to jego cierpienie to przez trzy dni dajemy czopki "wiburcol" i jakos pomaga. potem robimy przerwe w podawaniu ich i wtedy maly meczy sie w nocy, ale nie mam sumienia go codziennie faszerowac bo to trwa juz drugi tydzien, to chyba za dlugo zeby non stop na lekach byl :confused::sorry2:

Z tego co piszecie wygląda, że to jednak mogą być ząbki.....

Anian- niestety nie czuć...:no::no::no:A mała zawsze da radę mnie ugryźć tymi 4 zabkami jak sprawdzam...:-D

Idę dziś do lekarki, zobaczymy co powie.....

I juz po wizycie. Lekarka powiedziała,że najprawdopodobniej idą jej ząbki....
Przynajmniej wiem na czy stoję....(najprawdopodobniej:rofl2::-D)

U nas wychodzą wszystkie trzonowce. Górne poprzebijały się z jednej strony, a dolne już są pod cieniutką skórką.

Dziewczyny, widziałam, że piszecie o wychodzących 4, a przecież te zęby jako mleczne nie wychodzą wcale. Wychodzą trzonowe 5 i 6, ale może po prostu wygodniej jest nazywać zęby po kolei:confused::confused::confused:

reklama
u nas zaczynają już górne trójki być mocno widoczne i dwóiki dolne kończą przedzieranie się ..jest okropnie ..Mały ślini się na potęge:tak::tak:

Do góry