reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
no bartkowi wszystkie 4-ki wychodza naraz biedaczek malo mi po scianach czasem nie chodzi, az widac jak go to meczy. najgorsze te dolne bo dluga droge maja ;-)
w nocy tez akcje co chwile, a juz tak ladnie spal od 21-szej do 5:20 rano ( czy ladnie to mozna by sie poklocic, ale chociaz dobre i to bylo) ;-)
w nocy tez akcje co chwile, a juz tak ladnie spal od 21-szej do 5:20 rano ( czy ladnie to mozna by sie poklocic, ale chociaz dobre i to bylo) ;-)
magadalena pewnie że ładnie, chciałabym żeby Giga spała do rana...
u nas kły wychodzą, są prześmieszne- takie igiełki na razie. młoda wygląda jak wampirek ale chyba też dają w kość...Iga się uwstecznia, bez ręki na moim cycku nie zaśnie a jak ją boli to mnie drapie i szarpie
u nas kły wychodzą, są prześmieszne- takie igiełki na razie. młoda wygląda jak wampirek ale chyba też dają w kość...Iga się uwstecznia, bez ręki na moim cycku nie zaśnie a jak ją boli to mnie drapie i szarpie
magdalenaB
marcowa mama 06'
my jak juz nie mozemy patrzec na to jego cierpienie to przez trzy dni dajemy czopki "wiburcol" i jakos pomaga. potem robimy przerwe w podawaniu ich i wtedy maly meczy sie w nocy, ale nie mam sumienia go codziennie faszerowac bo to trwa juz drugi tydzien, to chyba za dlugo zeby non stop na lekach byl
ivka76
Fanka BB :)
U nas wychodzą wszystkie trzonowce. Górne poprzebijały się z jednej strony, a dolne już są pod cieniutką skórką.
Dziewczyny, widziałam, że piszecie o wychodzących 4, a przecież te zęby jako mleczne nie wychodzą wcale. Wychodzą trzonowe 5 i 6, ale może po prostu wygodniej jest nazywać zęby po kolei
Dziewczyny, widziałam, że piszecie o wychodzących 4, a przecież te zęby jako mleczne nie wychodzą wcale. Wychodzą trzonowe 5 i 6, ale może po prostu wygodniej jest nazywać zęby po kolei
reklama
Podziel się: