reklama
kasiulla23
Mama marcowa'06
u nas dolne trojki juz sie przebily brakuje wiec tylko gornych trojek ktore jednak sa juz wyczuwalne
zastanawiam sie tylko czy to troszke nie za wczesnie na komplet???
a piatki tez teraz wychodza??
zastanawiam sie tylko czy to troszke nie za wczesnie na komplet???
a piatki tez teraz wychodza??
u nas jazda ostra...Iga od kilku dni ma trochę gorączkę, dzisiaj w nocy była nieznośna, już ją miałam zbić;-)ale tatuś powiedział że chyba jej ząbki rosną:-):-) z niedowierzaniem zajrzałam do paszczy, a tu cztery trójeczki na raz sobie wyłażą na świat
no więc przynjamniej wiem że ma powód:-)
no więc przynjamniej wiem że ma powód:-)
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
u nas znów się zaczyna - dziąsełka jak balony - nocki płaczliwe - w sumie trudno stwierdzić co idzie czy 3 czy 4-ki czy znów hurt bo do paszczy nie da się zajrzeć.
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
U nas też ząbkowanie + reakcja poszczepienna po MMR + infekcja. Byliśmy dzisiaj na pobraniu krwi, zobaczymy co wyjdzie, bo Krystianek nadal gorączkuje- 39.4 to już standard. Dzisiejsza noc lepsza, może przespaliśmy 4h. Kupiliśmy BOBODENT i widzę, że pomaga, jak tylko posmaruję dziąsełka - natychmiast Krystianek przestaje płakać.POLECAM!
magdalenaB
marcowa mama 06'
u nas ząbkowy postęp: Bartkowi idą dwie dolne czworki. fajne to to nie jest bo one sa duze i sie biedaczysko troche meczy :-( lewa juz sie przebila, teraz wychodzi prawa. jak juz sie przecisnie to bartek bedzie posiadaczek 10 sztuk ząbkow, uf, jak to leci. niedawno mial puste dziaselka :-)
reklama
Podziel się: