reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

reklama
czy 6 zębów w tym wieku to nie jest trochę mało?

Koga nie strasz. Kamilowi wyszły 3 zęby w ciągu jednego tygodnia(2 górne dwójki oraz jedna jedynka dolna) pod koniec kwietnia teraz idzie jak krew z nosa górna jedynka i druga dolna i tak uważam to za sukces bo myślałam że będzie bezzębny :rofl2:;-)

U nas zabkowanie MEGA ZABKOWANIE!poprostu maly budzi sie w nocy az piszczy:baffled: ma goraczke kupki sa okropne i maruda taka ze nic nie moge zrobic w domu.Podaje przeciwbolowe srodki w sklad wchodzi paracetamol jestem wykonczona!:crazy:maly nawet nie chce sam zasypiac szok:szok::eek:

Coś się u nas chyba kroi- mała jest ostatnio marudna, ślini się strasznie i kupek więcej....czyżby atak zębów?:confused::-D:shocked2:
Od przebicia się ostatnich ( a ma dopiero 4:laugh2:) minęły już 3 miesiące....:dry::dry::dry:

U nas w sumie 5 zebow zagladam do buzki to ten jeden sie juz przebil!:-)ale nadal trzymane raczki w buzi i napuchniete po drugiej stronie dziasla cos czuje ze beda nastepne!tylko nie chce zeby tak bolesnie mu wychodzily bo normlanie szkoda mi go a ja cala mokra chodze bo maly na mnie wisi:baffled:

U Łukaszka: 4 jedyneczki + górna czwórka i dwójka (z jednej strony). Myślę, że kolejne ząbki w natarciu, bo znów atak ślinienia i chęć gryzienia :szok:

Jas ma 11 zabkow i wlasnie idzie mu dolna prawa 4-o ile z przednimi zabkami nie bylo problemu to z trzonowymi duzo placzu i cierpienia!

reklama
Nie wiem czy to zęby (ale jak nie, to co?:confused:) ....:no::-(
Od tygodnia Martynka ma kłopoty z samodzielnym zasypianiem (tylko wieczorem- w dzień po staremu)...a jak już zaśnie, to po godzinie się budzi i tak kilka razy.... Myślałam, że ząbki, ale coś ich nie widać....:dry:Co to może być?:confused::dry::confused::dry:
Chociaż jak przypomnę sobie ząbkowanie u Brianka Maggusi, to znów wydaje mi się, że może u nas tak to wygląda? No sama nie wiem.....

Do góry