reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
koga: na pewno nie. ale na bank jak zaczna wszystkie naraz wychodza to nie nadazysz liczyc ;-):-)
czy 6 zębów w tym wieku to nie jest trochę mało?
Koga nie strasz. Kamilowi wyszły 3 zęby w ciągu jednego tygodnia(2 górne dwójki oraz jedna jedynka dolna) pod koniec kwietnia teraz idzie jak krew z nosa górna jedynka i druga dolna i tak uważam to za sukces bo myślałam że będzie bezzębny ;-)
U nas zabkowanie MEGA ZABKOWANIE!poprostu maly budzi sie w nocy az piszczy ma goraczke kupki sa okropne i maruda taka ze nic nie moge zrobic w domu.Podaje przeciwbolowe srodki w sklad wchodzi paracetamol jestem wykonczona!maly nawet nie chce sam zasypiac szok
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
u nas teraz czwórki idą dziąsełka jak balony i też płacz w nocy :-( a narazie stan zębny 8
U nas w sumie 5 zebow zagladam do buzki to ten jeden sie juz przebil!:-)ale nadal trzymane raczki w buzi i napuchniete po drugiej stronie dziasla cos czuje ze beda nastepne!tylko nie chce zeby tak bolesnie mu wychodzily bo normlanie szkoda mi go a ja cala mokra chodze bo maly na mnie wisi
reklama
Nie wiem czy to zęby (ale jak nie, to co?) ....:-(
Od tygodnia Martynka ma kłopoty z samodzielnym zasypianiem (tylko wieczorem- w dzień po staremu)...a jak już zaśnie, to po godzinie się budzi i tak kilka razy.... Myślałam, że ząbki, ale coś ich nie widać....Co to może być?
Chociaż jak przypomnę sobie ząbkowanie u Brianka Maggusi, to znów wydaje mi się, że może u nas tak to wygląda? No sama nie wiem.....
Od tygodnia Martynka ma kłopoty z samodzielnym zasypianiem (tylko wieczorem- w dzień po staremu)...a jak już zaśnie, to po godzinie się budzi i tak kilka razy.... Myślałam, że ząbki, ale coś ich nie widać....Co to może być?
Chociaż jak przypomnę sobie ząbkowanie u Brianka Maggusi, to znów wydaje mi się, że może u nas tak to wygląda? No sama nie wiem.....
Podziel się: