reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

O Boziu, pierwsze zabki wsrod marcowych dzieciaczkow,jak fajnie! Gratulacje dla wszystkich "zebaczkow".Moja mama mowila ze u mnie pierwsze zabki baaaaardzo pozno - w 10 miesiacu!!Oby nie bylo tak samo i z Majka,no bo bez przesady!!! ::)

reklama
gratuluje zębaczkom :)

mój Piotrek miał pierwsze w 9 miesiacu - i nie tęskniłam za nimi- do 9 miesiąca jadł z cyca - więc było to mniej bolesne dla mnie :)

A my mamy za soba pirwszą zębową nocke masakra poprostu jednym słowem ujmując wrzask niesamowity po jakis 3 godzinah noszenia i tulenia w koncu z placzem zasnela
katastrofa dzis uzbroiłam sie w maści i bedziemy smarować bo strasznie musi ją to boleć :(

no to gratulacje dla zebatych!!

kasliula: powodzenia!!

u nas koszmar tez co wieczor wielki placz i nie bardzo chcemy spac :(
my smarujemy bobodentem i dajemy schlodzony gryzaczek

oj oby szybko to poszlo... ::) :laugh:

kasiula matula pisze:
A my mamy za soba pirwszą zębową nocke masakra poprostu jednym słowem ujmując wrzask niesamowity po jakis 3 godzinah noszenia i tulenia w koncu z placzem zasnela
katastrofa dzis uzbroiłam sie w maści i bedziemy smarować bo strasznie musi ją to boleć  :(
Kasiula,ja w domu mam jeszcze Viburcol czopki- lekarz przepisal kiedy byo podejrzenie ze u Majki rozpoczynaja sie kolki.Na opakowaniu pisze ze Viburcol sie stosuje przy stnach niepokoju u niemowlat i przy bolesnym zabkowaniu.Ja pare razy wkladalam Majce nie z powodu kolki ale kiedy byla bardzo rozdrazniona i powiem ze pomaglo-mala sie wyciszala.Moze warto sprobowac.Lek jest homeopatyczny czyli bezpieczny i w stu procent ziolowy.

chyba będziemy mieć zęby a przynajmniej narazie jednego ::) może uda mi się nie zwariować od tych histerii, a swoją drogą , to strasznie mi żal mojego dziecka jak patrzę jak bidulek nie może sobie dać rady :(

reklama
hello mój dzidziol ślini się jak cholera i pcha do buzi co się da swoje palce ręce moje palce zabawki grzechotki , kocyki podusie pieluchy liże fotelik i wózek czy to zwiastuny??????????????

Do góry