reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

O Boziu, pierwsze zabki wsrod marcowych dzieciaczkow,jak fajnie! Gratulacje dla wszystkich "zebaczkow".Moja mama mowila ze u mnie pierwsze zabki baaaaardzo pozno - w 10 miesiacu!!Oby nie bylo tak samo i z Majka,no bo bez przesady!!! ::)

reklama
gratuluje zębaczkom :)

mój Piotrek miał pierwsze w 9 miesiacu - i nie tęskniłam za nimi- do 9 miesiąca jadł z cyca - więc było to mniej bolesne dla mnie :)

A my mamy za soba pirwszą zębową nocke masakra poprostu jednym słowem ujmując wrzask niesamowity po jakis 3 godzinah noszenia i tulenia w koncu z placzem zasnela
katastrofa dzis uzbroiłam sie w maści i bedziemy smarować bo strasznie musi ją to boleć :(

no to gratulacje dla zebatych!!

kasliula: powodzenia!!

u nas koszmar tez co wieczor wielki placz i nie bardzo chcemy spac :(
my smarujemy bobodentem i dajemy schlodzony gryzaczek

oj oby szybko to poszlo... ::) :laugh:

kasiula matula pisze:
A my mamy za soba pirwszą zębową nocke masakra poprostu jednym słowem ujmując wrzask niesamowity po jakis 3 godzinah noszenia i tulenia w koncu z placzem zasnela
katastrofa dzis uzbroiłam sie w maści i bedziemy smarować bo strasznie musi ją to boleć  :(
Kasiula,ja w domu mam jeszcze Viburcol czopki- lekarz przepisal kiedy byo podejrzenie ze u Majki rozpoczynaja sie kolki.Na opakowaniu pisze ze Viburcol sie stosuje przy stnach niepokoju u niemowlat i przy bolesnym zabkowaniu.Ja pare razy wkladalam Majce nie z powodu kolki ale kiedy byla bardzo rozdrazniona i powiem ze pomaglo-mala sie wyciszala.Moze warto sprobowac.Lek jest homeopatyczny czyli bezpieczny i w stu procent ziolowy.

chyba będziemy mieć zęby a przynajmniej narazie jednego ::) może uda mi się nie zwariować od tych histerii, a swoją drogą , to strasznie mi żal mojego dziecka jak patrzę jak bidulek nie może sobie dać rady :(

reklama
hello mój dzidziol ślini się jak cholera i pcha do buzi co się da swoje palce ręce moje palce zabawki grzechotki , kocyki podusie pieluchy liże fotelik i wózek czy to zwiastuny??????????????

Do góry