reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

reklama
agao pisze:
hello mój dzidziol ślini się jak cholera i pcha do buzi co się da swoje palce ręce moje palce zabawki grzechotki , kocyki podusie pieluchy liże fotelik i wózek czy to zwiastuny??????????????
To raczej zwiastuny ze smakosz Ci rosnie w domu  ;)  :laugh: I nia sie co dziwic ze wazy juz 10 kg skoro ma tak urozmaicona diete ;D

matko jedyna !!!!!
chyba i u nas się zaczęło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

normalnie odwykłam od takiego płaczu a dziś ni z tego ni z owego wielki płacz prawdziwymi łzami (więc to nie złość) , dotychczasowy ślinotok zmienił się w potoki śliny i języczek chodzi cały czas po dolnych dziąsełkach :(

cyc be, dopiero po 4 godz. jak zgłodniał

lolcia poluj i to ostro chcemy zobaczyc pierwszego ząbeczka (chyba ze cos pominelam i jest juz jakis wczesniejszy) ;)

kasiula matula pisze:
lolcia poluj i to ostro chcemy zobaczyc pierwszego ząbeczka (chyba ze cos pominelam i jest juz jakis wczesniejszy)  ;)
udało się z moją pomocą, wstawiam zdjęcia na wątku zdjęciowym

reklama
lolcia słodkie sa te ząbeczki takie malusie
powiedz badzo go bolało wyżynanie???czy raczej spokojnie

Do góry