reklama
benita_29
Marcowa mama 2006
To raczej zwiastuny ze smakosz Ci rosnie w domu :laugh: I nia sie co dziwic ze wazy juz 10 kg skoro ma tak urozmaicona diete ;Dagao pisze:hello mój dzidziol ślini się jak cholera i pcha do buzi co się da swoje palce ręce moje palce zabawki grzechotki , kocyki podusie pieluchy liże fotelik i wózek czy to zwiastuny??????????????
koga
Mama Maksa i Julka
matko jedyna !!!!!
chyba i u nas się zaczęło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
normalnie odwykłam od takiego płaczu a dziś ni z tego ni z owego wielki płacz prawdziwymi łzami (więc to nie złość) , dotychczasowy ślinotok zmienił się w potoki śliny i języczek chodzi cały czas po dolnych dziąsełkach
cyc be, dopiero po 4 godz. jak zgłodniał
chyba i u nas się zaczęło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
normalnie odwykłam od takiego płaczu a dziś ni z tego ni z owego wielki płacz prawdziwymi łzami (więc to nie złość) , dotychczasowy ślinotok zmienił się w potoki śliny i języczek chodzi cały czas po dolnych dziąsełkach
cyc be, dopiero po 4 godz. jak zgłodniał
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
jak podniesie jezyk do góry to widac, moze uda mi sie zrobic zdjecie to wklejesylwia532 pisze:lolcia no to maly wampirek prawie a zabki widac jak sie mateuszek smieje?
K
kasiula matula
Gość
lolcia poluj i to ostro chcemy zobaczyc pierwszego ząbeczka (chyba ze cos pominelam i jest juz jakis wczesniejszy)
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
udało się z moją pomocą, wstawiam zdjęcia na wątku zdjęciowymkasiula matula pisze:lolcia poluj i to ostro chcemy zobaczyc pierwszego ząbeczka (chyba ze cos pominelam i jest juz jakis wczesniejszy)
M
mamaoli
Gość
lolcia oglądałam właśnie
no to ma juz czym gryść Twój Mateuszek ;D
no to ma juz czym gryść Twój Mateuszek ;D
reklama
K
kasiula matula
Gość
lolcia słodkie sa te ząbeczki takie malusie
powiedz badzo go bolało wyżynanie???czy raczej spokojnie