reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

reklama
moje dziecie zaczelo zabkowac:)
rozpulchnione dziselka, slinienie (az kaszle tyle ma sliny), marudzenie, placz bez przyczyny, no i stwierdzil to lekarz.
obstawiam ze pierwszy wyjdzie lewy zabek, a maz ze prawy:) ciekawe kiedy?

są szczoteczki do zębów i dziąsełek od 4 miesiąca kupiłyście już? używacie ?polecacie ?czy odradzacie ???

ja miałam dla Oli z Canpola taką silikonową mieciutką, fajna - polecam
do dziąsełek nie urzywałam dopiero do ząbków :)

widzialam w tesco trzy rozmiary na dziaselka na pierwsze zabki i na mleczaki nie kupilam poczekam na zabki

mamaoli pisze:
ja miałam dla Oli z Canpola taką silikonową mieciutką, fajna - polecam
do dziąsełek nie urzywałam dopiero do ząbków :)

ja tę szczoteczkę też polecam - świetna do masażu dziąsełek - taka silikonowa na palec - maluchy lubią masaż, można nałożyć na nią zel przeciwbólowy i masowac masować masować

zamiast paluszkiem :)

u nas male marudzeniue od wczoraj
na dziaselku na dole biala kropeczka-jak przejade palcem to czuc i takie troszke ostre-czuc bynajmniej
czy to wlasnie zabek bedzie szedl???

reklama
:u nas w ubieglym tygodniu odkrylam dolna prawa jedynke ;D ::) kupilysmy zel na dziaselka, widac ze pomaga bo wczesnije Agata bardzo marudna byla

Do góry