reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

gdzie zamierzamy rodzić

ja bym ładnie prosiła o jakieś namiary na dobre/złe szpitale w Krakowie, bo na razie nie mam bladego pojęcia na jaki się zdecydować:/

reklama
Mamuśka Ja też planuje na Inflanckiej bo mieszkam na Słomińskiego :) wiec mam pieszo 5min :) na www i z zewnatrz wygląda ok.
Co do położnej własnie tez nie wiem co robic..w zasadzie to przecież ich praca i nie wykonują nic szczególnie innego..słyszałam ze mają to koło porodowe i ponoć to fajna sprawa :) jak bedziesz wiedziala cos wiecej - pisz pw :)

moja znajoma tam rodziła i nie wykupywała położnej. Powiedziała, że sam poród i opieka ginekologiczna ok, zajmowali się nią i widać, że wszystko spoko, położna pomimo, że nie wykupiona bardzo fajna. Gorzej wspomina opiekę po porodzie, podobno pielęgniarki nie są zbyt pomocne i nie ma żadnej pielęgniarki laktacyjnej, więc kobieta i maleństwo zostawieni są trochę samym sobie. Więc to pewnie wszędzie jak nie jedno to drugie

ja na razie przeczytałam fefnaście tysięcy stron tematów o krakowskich szpitalach i dalej nie wiem. no nic, czasu niby jeszcze trochę jest..

Hej dziewczyny

Byłam z wami na poczaku, ale termin mam raczej listopadowy.
Ja będę rodzić w szpitalu Narutowicza. Z tego co słyszałam ma bardzo dobre opinie..Chodzę do lekarza, który tam pracuje. Również dobrze wypowiadają sie o Żeromskim. Gorzej na Kopernika i Ujastku.

ja wlasnie bede rodzila na Kopernika , robie tam badania i nie narzekam ... nie chodze do zadnego z lekarzy ktory tam pracuje ale mysle ze opieka jest dobra ... na Ujastku , ponoc tez jest dobrze ponoc personel tez kompetentny ... o Narutowicza slyszalam ze tez ok ... ale szczerze mowiac ... zawsze mozna trafic na "dziwny personel" takze ile ludzi tyle opini , ale tak jak mowie ja bede rodzila na Kopernika chociaz do Krakowa mam 40 km... ale szpital rejonowy u mnie odsyla wlasnie na Kopernika...

reklama
Aia, Magda - ja w sumie też sie wybieram do bielańskiego, choc nie znam tam nikogo :/ tzn nie mam tam lekarza ani nie jestem na szkole rodzenia, ale mam nadzieje że to nie przeszkadza i że mnie przyjmą..

Do góry