reklama
Arteofbeauty
Zaangażowana w BB
Mamuśka Ja też planuje na Inflanckiej bo mieszkam na Słomińskiego wiec mam pieszo 5min na www i z zewnatrz wygląda ok.
Co do położnej własnie tez nie wiem co robic..w zasadzie to przecież ich praca i nie wykonują nic szczególnie innego..słyszałam ze mają to koło porodowe i ponoć to fajna sprawa jak bedziesz wiedziala cos wiecej - pisz pw
Co do położnej własnie tez nie wiem co robic..w zasadzie to przecież ich praca i nie wykonują nic szczególnie innego..słyszałam ze mają to koło porodowe i ponoć to fajna sprawa jak bedziesz wiedziala cos wiecej - pisz pw
MamUśKaaa88
Fanka BB :)
moja znajoma tam rodziła i nie wykupywała położnej. Powiedziała, że sam poród i opieka ginekologiczna ok, zajmowali się nią i widać, że wszystko spoko, położna pomimo, że nie wykupiona bardzo fajna. Gorzej wspomina opiekę po porodzie, podobno pielęgniarki nie są zbyt pomocne i nie ma żadnej pielęgniarki laktacyjnej, więc kobieta i maleństwo zostawieni są trochę samym sobie. Więc to pewnie wszędzie jak nie jedno to drugie
Hej dziewczyny
Byłam z wami na poczaku, ale termin mam raczej listopadowy.
Ja będę rodzić w szpitalu Narutowicza. Z tego co słyszałam ma bardzo dobre opinie..Chodzę do lekarza, który tam pracuje. Również dobrze wypowiadają sie o Żeromskim. Gorzej na Kopernika i Ujastku.
Byłam z wami na poczaku, ale termin mam raczej listopadowy.
Ja będę rodzić w szpitalu Narutowicza. Z tego co słyszałam ma bardzo dobre opinie..Chodzę do lekarza, który tam pracuje. Również dobrze wypowiadają sie o Żeromskim. Gorzej na Kopernika i Ujastku.
marka1307
mama aniołka Michałka
ja wlasnie bede rodzila na Kopernika , robie tam badania i nie narzekam ... nie chodze do zadnego z lekarzy ktory tam pracuje ale mysle ze opieka jest dobra ... na Ujastku , ponoc tez jest dobrze ponoc personel tez kompetentny ... o Narutowicza slyszalam ze tez ok ... ale szczerze mowiac ... zawsze mozna trafic na "dziwny personel" takze ile ludzi tyle opini , ale tak jak mowie ja bede rodzila na Kopernika chociaz do Krakowa mam 40 km... ale szpital rejonowy u mnie odsyla wlasnie na Kopernika...
Aia ja też będę rodziła w Bielańskim
Ha! Może się spotkamy Trzeba się będzie mieć na baczności, jak nadejdzie godzina 0. Fajnie by było:-)!
reklama