reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

reklama
pomaga ...chyba ...wlasnie spi obok mnie....zaraz jej pewnie goraczka najdzie na noc .....ale zaopatrzylam sie w czopki w polskim sklepie ...i mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej bo wczoraj gotowa bylam jechac do szpitala bo 40 stopni i nie chciala zejsc .....dopiero czopek pomogl ....

korde taka ladna pogoda,.....chcialam gdzies do parku skoczyc ....a tu nici z tego ......

Madlen a jak ci sie podoba zycie z Belfascie ? dzieci lubia szkole?
Moja uwielbia szkole, zajecia pozaszkolne .....czy zabawy dla dzieci w kosciolach na ktore chodzi dwa razy w tygoniu.
Macie zamiar tu zostac na stale czy raczej myslicie o powrocie ......ja chce zostac ...maz jeszcze niezdeklarowany .

Noelia i jak corcia ? jest poprawa?
wkoncu czuc wiosne !! oby tak zostalo,bo juz mialam dosyc tego zimna.
a co do mieszkania w Belfascie..sa lepsze i gorsze dni,ale ogolnie jest O K ;-),nie wiem,czy tu zostaniemy,czy wrocimy..na dzien dzisiejszy moge powiedziec,ze zostajemy..ale nie wiem,co mi zycie przyniesie...wiem,ze jak bysmy wrocili,to moje dzieci moglyby miec problemy..i w szkole i w takim normalnym zyciu,a nie chcialabym tego !!! one juz sie tutaj zaklimatyzowaly,chodza do szkoly,maja przyjaciol..no i jezyk..moglyby miec problemy..wiec dla ich dobra,zostajemy..ale jak juz pisalam..w zyciu roznie bywa....

Jarzebinka i co zdecydowalas????

starszak do 1 września idzie do szkoły do pierwszej klasy..... :tak:

Jarzebinko a jak u Was? co ze szkola zdecydowalas? jak mlodszy synek, podobny do starszego brata czy totalne przeciwienstwo :)

a mlodsza zupelne przeciwienstwo siostry, bardzo odwazna, prawie niczego i kogo sie nie boi:) zaczela przedszkole bez szemrania, idzie na sale bez obejrzenia sie czy jestem czy nie, gada i rozumie po angielsku skubaniec maly, skad i jak nie mam pojecia :) ale fizycznie bardzo podobne do siebie :):):) no i starsza to nie pisany idol mlodszej :)

chłopcy to niebo i ziemia czyli zupełnie są inni- Kacper był/jest spokojniejszy,jemu wszystko można wytłumaczyć, bardziej cierpliwy....Kamil, wszystko tu i teraz, tak jak on chce, odważniejszy.......M się śmieje, że Kacper będzie czytał instrukcję a Kamil będzie je realizował .... ;-)Kacper raczej intelektualista - literki, cyferki, ...... a Kamil to taki działacz, wszędzie go pełno :tak: i już zauważa się fascynacje młodszego starszym - jak wychodzimy rano do żłoba/przedszkola to ostatnio hitem jest piłka, młodszy wszędzie z piłką i zawsze starszemu też przynosi , więc wyglądamy jakbyśmy na mecz się wybierali a nie do pracy .....:-)

Dzień dobry.
Kiedy w koncu znalazłam jakikolwiek wątek mam marcowych 2005 to widzę, ze chyba umarł.
pozdrawiam

reklama
reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry