reklama
magialenna
Styczniowe mamy'06
hej mamuski!!!moze macie jakies fajne ciuszki na sprzedaz??? rozm. 74/80
witam!
dawno tu nie byłam, a może tu nawet wcale. w czasie ciązy byłam w marcowych mamusiach. w każdym bądź razie moja niunia przyszła na swiat 8. marca 2005r. w tej chwili ma 1 rok 5 miesięcy i ileś tam dni .
rozwija się całkiem dobrze, ma jeszcze nie dokońca zarośniete ciemiączko, jest alergikiem i co gorsze, bedzie musiała nosić okularki. ale to jeszcze za chwilę. nosi rozmiar 86-92, a body 98.
jak mi się uda wkleić, to załączę zdjęcia.
dawno tu nie byłam, a może tu nawet wcale. w czasie ciązy byłam w marcowych mamusiach. w każdym bądź razie moja niunia przyszła na swiat 8. marca 2005r. w tej chwili ma 1 rok 5 miesięcy i ileś tam dni .
rozwija się całkiem dobrze, ma jeszcze nie dokońca zarośniete ciemiączko, jest alergikiem i co gorsze, bedzie musiała nosić okularki. ale to jeszcze za chwilę. nosi rozmiar 86-92, a body 98.
jak mi się uda wkleić, to załączę zdjęcia.
goska29
Fanka BB :)
Oj dawno mnie tu nie było, ciekawa jestem czy wasze"urwisy"też tak szaleja.Mojego do spania nie idzie zagonic, jak mu coś nie pasuje to sie złości, wszędzie go pełko sam wychodzi na dwór jak ledwo drzwi ktos uchyli, leżdzi jak na formule swoim samochodem, gada jak najety po swojemu, i po swojemu nazywa różne rzeczy.Fajne to jest bo moge sie juz z nim porozumiec, mówi mi co chce a czego nie, potrafi sam sobie znaleść zajęcie i ostatnio stwierdził ze jest juz duzy ...bo nie chce kaszki. Ale rano domaga sie mleka dosłowie punktualnie - budzi sie ok 8,00-8,30 wypija mleko i zasypia dalej. A jak wasze dzieciaczki?
reklama
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów