reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gdy niemowlak nie chce jeść

oooo kureczę!mojej też sie to zaczęło!:-)już lewa się wyrżnęła ale nie cała.czekam na całą:-)już kupiłam pastę i szczoteczkę:-Dmoja mała wcina tylko deserki!nie chce jeść tych obiadków!poczekam jeszcze i zacznę sama jej gotować lepsze i smaczniejesze:-p

Oby tak było z tymi obiadkami :-) ja ugotowałam swojemu dziecku trzy razy i za każdym razem pluł jedzeniem dalej niż widział :wściekła/y::szok: a ze słoiczka było mniam mniam :eek::crazy:

reklama
wez mnie nie strasz;-)moja właśnie słoiczkami pluje.może dlatego że są bez smaku.deserki uwielbia.widzi jak podchodzę z łyżeczką i już buzkę otwiera

Jak ugotujesz bez przypraw i dodatków to też będzie bez smaku! Takie jak ze słoiczka :-) Deserki to i ja uwielbiam :-D ale skończyły się te czasy kiedy Wiktorek nie dojadał słoiczków... :zawstydzona/y::-:)-:)-(

Mi się tez wydaje, że jak zrobisz swoją zupkę dajmy na to to i tak jarzynki z zupy musialabys zmiksować a wtedy powstanie ta sama papka co w sloiczkach i bez przypraw..:-(, więc smak będzie podobny (niestety). Karolek tez na poczatku nie jadl mi tego, ale nie dalam za wygraną i dzis nawet się tym zajada:tak:. Więc może troszkę ja pooszukuj z tymi obiadkami..ja dawałam np obiadek a w miedzy czasie marchewkę z jablkiem i tak się przywyczaił jakoś do obiadów haha, (dziwię się , że nie dostał s......ki) :szok::laugh2::-D:-D

ja słyszałam że obiadek taki mogę ugotować na rosołku.nie za wielka kostka ale kawałeczek.i już będzie miało jakiś smaczek.i wiem że można lekko dosalać.

cześć mamusie.:-):-)
ja nadrabiam zaległości bo znowu mnie nie było, prawie 2 miesiące na wsi na powietrzu.
No więc u nas sprawy mają się tak. Malwu je bardzo ładnie, mleczko i obiadek, puki co to ze słoiczka bo na działce wygodniejsze to było niż gotowanie. No i wyszły jedyneczki, obie na raz na szczęście nie miała żadnych objawów
ale dostałą pleśniawek i walcze z nimi i nie chcą zejść jutro do lekarza, bo nystatyna też nie pomogła.
a no i zaczyna się do chodzenia rwać :-D:-D:-D

Aga! Witaj urlopowiczko!:-D:-).
No skoro Malwinka tak pieknie je to jestem pewna, ze to z powodu swieżego powietrza na wsi!:tak: Widać jej sluży taki klimat!:-)
U nas tez od tygodnia już jedyneczki dolne się wyrżneły i teraz patrzę sobie jak rosną haha. U nas specjalnie żadnych zmian w zachowaniu nie widac z tego powodu- je jak zawsze- no może troszkę więcej to fakt:-D. Byliśmy na szczepieniu ostatnio, do tego te ząbki się w tym samym dniu pojawiły i na dodatek siusiaczek się poprawia (w końcu się udalo sciągnać skórke), ale maly się namęczyl z bólu..:-( Poza tym urwisek nam juz siedzi:szok:

Witam:tak:

Mój starszy synek dzisiaj pierwszy dzień w przedszkolu, ale miałam wrażeń:-D

A Natus nie dosyc że niejadek jak chciałam rozszerzyć mu diete to okazało się że jest uczulony na Sinlac:-(

reklama
Do góry