reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gdy niemowlak nie chce jeść

Witajcie dziewczyny:-)
Dzis był wreszcie normalny dzień, od rana była moja mama bo ja w pracy, i byłam w szoku, jadł normalnie, ja przyszłam z pracy dałam zupkę, a wieczorem bo już śpi wypił 270 ml., jak dobrze oby mu to nie minęło, wczoraj przy głodował to dziś nadrabia, jestem taka szczęśliwa, ciekawe jak będzie spać w nocy dziś jestem sama, może pośpi z mamusią do rana.
Różyczka no widzę, że u ciebie postępy, super mały je, pięknie przybiera, a wysypka może faktycznie cos mu zaszkodziło, pewnie nie długo zniknie.
Aga a ty gdzie się podziewasz?
Julia tak ci współczuje, wiem co to znaczy jak dziecko nie chce jeść, tyle że u mnie nigdy nie spadał, mało przybierał ale zawsze do przodu i się nie odwodnił, a twoje maleństwo pewnie przez te biegunki spadło z wagi, wiem jak się męczysz, będzie dobrze, informuj nas jak postępy z jedzeniem. Trzymam kciuki
Dał mi się jakiś głupi znaczek przy temacie, jak to skasować.

Ostatnia edycja:
reklama
Ewcia no to megafantastycznie:-):-):-), oby tak juz zostało. ja już tez czekam na te zębule, jak posmarowalam dziś mu dziąselka to pił normalnie, bez spania:szok:, czyżby to ząbki były powodem takiego jedzenia..?:szok:
Agi jak nie widac tak nie widać, może na wakacje wyjechala hihi:cool2:
Julia trzymam kciuki, jakby co pisz co i jak!!:tak:

jestem jestem, tylko czasu brak:-):-)
a na wakacje jadę jutro i 2 tygodnie mnie nie będzie i brak dostępu do netu.
A u nas dobrze, młoda je to najważniejsze.

Witam

Byliśmy dzisiaj w przychodni bo mały kaszle od wczoraj (nasza pediatra jest na urlopie i jest zastępstwo) efekt wszystko dobrze. Moje pytanie a dlaczego dziecko kaszle? Pewnie od nadmiernej ilości śliny. A dlaczego mam mniejszy apetyt i problem z przełykaniem jakby go gardełko bolało? Pewnie od nadmiernej ilości śliny. Prosze podać Stodal i Solik do noska:szok:

Dzisiejsza waga to 5820 bez robienia kupy przez 2 dni więc pewnie ta różnica to to co mu zalega więc jak zrobi to znowu spadnie:baffled:

Czasami mam wrażenie, że lekarze bagatelizują pewne symptomy i objawy..mam także takie odczucie jak rozmawiam z nasza pani pediatrą..no coż-zawsze moge sobie iśc do innego:baffled:

Cześć dziewczyny:-)
Z jedzeniem jak na razie ok, ale wieczorne usypianie to koszmar, w nocy dziś spałam tylko 4 godziny, to wszystko chyba przez to że jest tak duszno.
Aga jak ci zazdroszczę, my w tym roku nigdzie nie wyjeżdżamy, życzę miłego wypoczynku, należy ci się.
Różyczka myślę, że to ząbki sa powodem takiego jedzenia, ale wiesz ile mogą wychodzić :-( Najważniejsze, że lepiej ci je.
Julia faktycznie śmieszny tez lekarz, mogłaś jeszcze zapytać, a skąd nadmiar tej śliny, ciekawe jaka byłaby odpowiedź. Pewnie go gardełko boli. :-(

reklama
Ewka lekarzem nie jestem ale tez mi się wydaje że gardełko bo tak przełyka cokolwiek z wieeeeeeeeeelkim trudem i taki odgłosik jest jak na gardełko.

Ale ta pediatra mnie dzisiaj wkurzyła, matko do męża nawet mówiłam ze jak do piątku nie bedzie lepiej bo zapisała syrop STODAL i SOLIK do noska to wzywam prywatnie do domu sprawdzonego pediatre dopóki moja nie wróci z urlopu jakoś musimy sobie radzić:tak:

Do góry