reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

no mikaaa miejsca w autobusie to chyba jeszcze Ci nie ustępują :) zaraz połowa ciąży stuknie, a u Ciebie nic nie widać, prawie płaski brzuszek.

reklama
Mila83 No jakoś tak mi się zdaje że zdjęcia nie do końca oddają to co w realu, no ale tak czy tak miejsca mi jeszcze nie ustępują... :p Myślę że to będzie moment i brzusio mi wywali tak konkretniej. Zresztą całkiem inaczej wygląda rano, a całkiem inaczej po całym dniu wieczorem. Zwłaszcza że lubię zjeść konkretne kolacyjki ;) Choć nie ukrywam, nie mogę się do czekać już takiego na prawdę dużego ciążowego brzuszka :rolleyes:

Mikaa spokojnie jeszcze wylezie, ja rano też taki płaski mi się wydaje, a wieczorem większy...........trzasnę fotę to porównasz:)

piękne brzucholki! :) napatrzeć się nie mogę :tak:
my jutro z rana trzaśniemy aktualne foto i w końcu pogonie mężula niech zrzuci te fotki na kompa i dorzucę ja swojego bebzolka.
a co do wielkości, to jak mam gorszy dzień i mało co jem to cienki jest, ale normalnie to już ludzie co nic nie wiedzą zauważają że jest "okrąglejszy" :-)

Brzuszki się powoli zaokrąglają widzę :-)

Milusia, Ciebie to pewnie lada dzień wywali :-)

Mój z dzisiaj:

img5147up.jpg

Załączniki

• img5147up.jpg
    img5147up.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Do góry