reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Dziewczyny wasze brzuszki super! Dotka, flamandka, Clue i Czarni!! Jesteśmy coraz większe Czarni no ale Ty prowadzisz ze swoim "maluchem "
A to MY dzisiaj, czyli 15-16 tc :-)
Nałozyłam pierwszy raz dzis moje jeansy z poprzedniej ciąży- typowo ciązowe, ufff jaka ulga dla brzuszka taki luz!! Ale odrazu wylazł
A to MY dzisiaj, czyli 15-16 tc :-)
Nałozyłam pierwszy raz dzis moje jeansy z poprzedniej ciąży- typowo ciązowe, ufff jaka ulga dla brzuszka taki luz!! Ale odrazu wylazł
Czarni
matka wariatka :D
Widać widać ten brzuszek ;-) domyślam sie że prowadzę w wielkości bo kogo nie spotkam to każdy jaki brzuszek październik czy listopad? A ja styczeń mina ich wtedy jest pozwalającą
EmiliaM
Fanka BB :)
G
guest-1661422890
Gość
Dziewczyny super brzuszki macie
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Cluue no pięknie się brzucholek zaokrągliłNa sierpniówkach dziewuszki z takim brzulkiem przeważnie miały dziewuszki, zabobony jak nie wiem, ale może coś w tym jest
Czarni jesteś chyba na 1 miejscu jeżeli chodzi o piłeczkę, cudowna, śliczna...
Marzenixx no i kochana widać cudna piłeczka się klaruje...start jak się patrzy....
Emilia no dzieciaczek już brzuszek wypiął, piękne mieszkanko się tworzy
I kochane ja z moim 17 tc....
Ten sam etap I ciąży
Czarni jesteś chyba na 1 miejscu jeżeli chodzi o piłeczkę, cudowna, śliczna...
Marzenixx no i kochana widać cudna piłeczka się klaruje...start jak się patrzy....
Emilia no dzieciaczek już brzuszek wypiął, piękne mieszkanko się tworzy
I kochane ja z moim 17 tc....
Ten sam etap I ciąży
Ostatnia edycja:
green flower
Milusia tym razem szybciej się powiększa, już wygląda ciążowo
reklama
mikaaa
Czarni No spory brzuszek spory, ale większość mam przy kolejnych ciążach ma szybciej większe brzuszki więc nie przejmuj się tym wcale
To są moje zdjęcia. Jakoś wydaje mi się że na tych zdjęciach mniej widać niż w rzeczywistości jest... Mam wrażenie że brzuszek jest już spory, a w sumie na zdjęciu tego nie widać... Chyba że to moje wrażenie tylko
Mój 12 tydzień i kilka dni i zdjęcie z dzisiaj czyli 17 tydzień i kilka dni.
To są moje zdjęcia. Jakoś wydaje mi się że na tych zdjęciach mniej widać niż w rzeczywistości jest... Mam wrażenie że brzuszek jest już spory, a w sumie na zdjęciu tego nie widać... Chyba że to moje wrażenie tylko
Mój 12 tydzień i kilka dni i zdjęcie z dzisiaj czyli 17 tydzień i kilka dni.