reklama
mikaaa
Fanka BB :)
Mila83 No jakoś tak mi się zdaje że zdjęcia nie do końca oddają to co w realu, no ale tak czy tak miejsca mi jeszcze nie ustępują... Myślę że to będzie moment i brzusio mi wywali tak konkretniej. Zresztą całkiem inaczej wygląda rano, a całkiem inaczej po całym dniu wieczorem. Zwłaszcza że lubię zjeść konkretne kolacyjki Choć nie ukrywam, nie mogę się do czekać już takiego na prawdę dużego ciążowego brzuszka
piękne brzucholki! napatrzeć się nie mogę
my jutro z rana trzaśniemy aktualne foto i w końcu pogonie mężula niech zrzuci te fotki na kompa i dorzucę ja swojego bebzolka.
a co do wielkości, to jak mam gorszy dzień i mało co jem to cienki jest, ale normalnie to już ludzie co nic nie wiedzą zauważają że jest "okrąglejszy" :-)
my jutro z rana trzaśniemy aktualne foto i w końcu pogonie mężula niech zrzuci te fotki na kompa i dorzucę ja swojego bebzolka.
a co do wielkości, to jak mam gorszy dzień i mało co jem to cienki jest, ale normalnie to już ludzie co nic nie wiedzą zauważają że jest "okrąglejszy" :-)
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Nie no Gizmowa piękny brzusiolek............ja z moim to jeszcze gdzieś 100 lat świetlnych za Tobą........
Mój 18 tc
Zobacz załącznik 486397
Mój 18 tc
Zobacz załącznik 486397
Ostatnia edycja:
reklama