reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

reklama
Jak daje radę z takim brzuszkiem? Kwestia przyzwyczajenia :-D jakoś często zapominam o tym ;-) a co do tego że rośnie dużą córka oby nie ;-) bo urodzenie dla mnie teraz 4 kg szczęścia to będzie wyzwanie :-)

W sumie mnie brzuch przeszkadza tylko przy wyciąganiu synka z łóżeczka, Ty już chyba nie masz tego problemu. :-D

Może dużo wód płodowych, oby! :-D Dla mnie 4kg to jakaś masakra. :-D

Super brzucholki macie :-) ja to mam taki jakiś beznadziejny niby wystaje i widać to a taki dziwny jak bym sobie pojadła za dużo a w ogole to wydaje mi się że za wcześnie żebym taki miała jak mam teraz :/ dlatego chodzę w luźnych bluzkach żeby tak nie było widać

Dziewczyny wszystkie brzucholki przepiękne! i te większe i te mniejsze:-)

mój jeszcze nieduży, jak założe kurtke czy luźniejszą bluzkę to nic nie widać i nikt by się nie poznał że w ciąży jestem.... musze w końcu jakieś foto zrobic

A oto nasz brzuchol :)
2198mc1.jpg

Columbina sliczny brzucholek! Ja tez juz chyba powinnam nowe foto zrobic, chociaz brakuje mi do Twojego. Co prawda w autobusie sie wypinam jak moge, ale jeszcze nie dziala haha :-D

Czarni, Gizmowa, ależ macie piękne piłeczki.............no ciążowe jak nic........

Columbina na razie brzunio pięknie startuje, maluszek powiększa mieszkanko....

reklama
Do góry