reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

reklama
Jak daje radę z takim brzuszkiem? Kwestia przyzwyczajenia :-D jakoś często zapominam o tym ;-) a co do tego że rośnie dużą córka oby nie ;-) bo urodzenie dla mnie teraz 4 kg szczęścia to będzie wyzwanie :-)

W sumie mnie brzuch przeszkadza tylko przy wyciąganiu synka z łóżeczka, Ty już chyba nie masz tego problemu. :-D

Może dużo wód płodowych, oby! :-D Dla mnie 4kg to jakaś masakra. :-D

Super brzucholki macie :-) ja to mam taki jakiś beznadziejny niby wystaje i widać to a taki dziwny jak bym sobie pojadła za dużo a w ogole to wydaje mi się że za wcześnie żebym taki miała jak mam teraz :/ dlatego chodzę w luźnych bluzkach żeby tak nie było widać

Dziewczyny wszystkie brzucholki przepiękne! i te większe i te mniejsze:-)

mój jeszcze nieduży, jak założe kurtke czy luźniejszą bluzkę to nic nie widać i nikt by się nie poznał że w ciąży jestem.... musze w końcu jakieś foto zrobic

A oto nasz brzuchol :)
2198mc1.jpg

Columbina sliczny brzucholek! Ja tez juz chyba powinnam nowe foto zrobic, chociaz brakuje mi do Twojego. Co prawda w autobusie sie wypinam jak moge, ale jeszcze nie dziala haha :-D

Czarni, Gizmowa, ależ macie piękne piłeczki.............no ciążowe jak nic........

Columbina na razie brzunio pięknie startuje, maluszek powiększa mieszkanko....

reklama
Do góry