reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

dziewczyny testy piekne :tak: ja wczorajz akupiłam dwa pudełeczka- dla moich dwóch szkrabów- w każdym będą testy i zdjecia z usg na pamiątkę na przyszłośc :-)

gizmowa sliczny zgrabny brzusio:tak:

ja niestety mam kilka rezstepów na brzuchu, ale po boku takich delikatnych ze prawie nie widac, no ale są, wyszły w 38 tc :-(dobrze ze chociaz na udach i cyckach nie mam, ale w sumie ciało zawsze da sie poprawić siłownią itd, a niestety nie kazdemu jest dane być mamą dlatego w dupiu mam rozstępy jesli to cena za moje dwa cudeńka :tak:

reklama
Gizmowa fajniutki juz taki ogragly sie robi, ;)

to i ja swoj pokaze

Bez tytułu.jpg

Gizmowa, ale piękny brzusiolek, ciążowy jak nic..........

Dotka no rozrasta się mieszkanko dla bobasia..........

20120616664.jpg20120616665.jpg

Ostatnia edycja:
Gizmowa śliczny ten Twój brzucholek :). Ciekawe czy będzie taki sam jak w pierwszej ciąży? ;)
Dotka Twój brzuszek też super :))).

Ja pokażę swój z wczoraj - 10t1d, ale do końca nie wiem czy to ciążowy, czy po prostu gruby (dopiero pierwsze zdjęcie brzucha robiłam, więc nie mam jak porównać) :D. Może rozwiejecie moje wątpliwości :D.

Dotka85, Monika2222, M@linka śliczne brzuszki. Ja jeszcze poczekam trochę, aż więcej urośnie. Pomału już coś widać :)

Dzięki kochane:)

Monika, Malinka - pięknie zaokrąglone brzuszki........już niebawem zamienią się w mini piłeczki..........w każdym bądź razie mieszkanko jak talalala

reklama
Do góry