reklama
EmiliaM
Fanka BB :)
Aninek hehe, faktycznie masz pepucho troche na boku, smiesznie Moj synek kochany jak zobaczyl moj pepek po tym jak wyskoczyl to zareagowal w taki sposob: Bleeeeeee, mummy co to jest? hahah
-caroline-
aninek ale super pokazałaś jak brzusio rośnie! :-) no i przede wszystkim piękny i zgrabny brzuszek
emiliaM a u mnie najbardziej zaskoczony pępuszkiem jest mój mężuś który nie może się nadziwić co to się może stać
czarni ty to masz śliczną tą piłeczkę :-)
emiliaM a u mnie najbardziej zaskoczony pępuszkiem jest mój mężuś który nie może się nadziwić co to się może stać
czarni ty to masz śliczną tą piłeczkę :-)
ada1989
Mama Konradka :)
Alice piekna piłeczka:-)
Czarni super brzuchol, taki okrąglutki)
Aninek fajne porównanie, rzeczywiście masz troszke na boku pępuszek hihi:-) ale chyba ci troche urósł i opadł, tak mi sie wydaje
co do pępka to mój wystaje ale jak leże bo jak stoje to nie, wtedy Konrad mi bluzke odkrywa i próbuje go wcisnąć z powrotem do środka, a jak sie nie udaje to mówi "no co jest??""
Czarni super brzuchol, taki okrąglutki)
Aninek fajne porównanie, rzeczywiście masz troszke na boku pępuszek hihi:-) ale chyba ci troche urósł i opadł, tak mi sie wydaje
co do pępka to mój wystaje ale jak leże bo jak stoje to nie, wtedy Konrad mi bluzke odkrywa i próbuje go wcisnąć z powrotem do środka, a jak sie nie udaje to mówi "no co jest??""
gosia081145
aninek ale fajne porownanie Mi tez pepuszko nie wyskoczyl tylko sie splaszczyl i bardzo podobnie wyglada jak Twoj Idzie Ci juz na dół śliczny domek ma malutka;-)
reklama
Skorupka84
Piękne brzuszki :d