reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

Dziewczyny piekne brzuszki!

Ja wrzuce moj z dzisiaj i od poczatku:

P1080591 (480x640).jpgP1080592 (480x640).jpg
widac jak mam bez sensu ten pepek z boku :-p

brzuszki.jpg

reklama
Aninek hehe, faktycznie masz pepucho troche na boku, smiesznie :-p Moj synek kochany jak zobaczyl moj pepek po tym jak wyskoczyl to zareagowal w taki sposob: Bleeeeeee, mummy co to jest? hahah

Emilia moj F od poczatku ciazy za mna lazi i sie smieje, ze mi pepek wyskoczy, a tu nic, tylko sie splaszczyl totalnie no i cos z ta kreska sie nie dogadal i sie mineli :-D:eek:

aninek ale super pokazałaś jak brzusio rośnie! :-) no i przede wszystkim piękny i zgrabny brzuszek :tak:
emiliaM a u mnie najbardziej zaskoczony pępuszkiem jest mój mężuś który nie może się nadziwić co to się może stać :-D
czarni ty to masz śliczną tą piłeczkę :-)

Alice piekna piłeczka:-)
Czarni super brzuchol, taki okrąglutki:))
Aninek fajne porównanie, rzeczywiście masz troszke na boku pępuszek hihi:-) ale chyba ci troche urósł i opadł, tak mi sie wydaje:tak:

co do pępka to mój wystaje ale jak leże bo jak stoje to nie, wtedy Konrad mi bluzke odkrywa i próbuje go wcisnąć z powrotem do środka, a jak sie nie udaje to mówi "no co jest??"":-D

aninek ale fajne porownanie ;) Mi tez pepuszko nie wyskoczyl tylko sie splaszczyl i bardzo podobnie wyglada jak Twoj ;) Idzie Ci juz na dół śliczny domek ma malutka;-)

reklama
Do góry