reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

mila ale masz zgrabny maly brzusio i wgl chudzinka ;)

domiska ale romantyczne zdj i atmosfera swiateczna no i kolejna chudzinka tylko pozazdroscic takiej figurki ;)

Dotka ale slicznie urosliscie masz taki napiety ladny brzusio ;)

Emilia no troszke sie zmienil w ciagu 2 tyg troszke chyba idzie ku dolowi ale jest sliczny;)

reklama
ale piękne brzuszki :-) widzę że dzisiejszy dzień obfituje w zdjęcia brzuszkowe ;-) ja chyba przed świętami też muszę dodać bo po świętach to już mnie aparat nie obejmie całej :-D

Przepienke brzuszki!!!!!!!!!A mamusie zgrabniutkie ze hej!!:-D:-D:-D
Az zazdroszcze, bo wy dziewczyny chyba zadnych rozstepow nie macie, ja ostatnio nawet na udach od srodka dostalam, a od wczoraj zauwaylam kilka na brzuchu:crazy::crazy::crazy:

Czarni Ty to jesteś szczupaczek, tylko brzusiolek taka piękna piłeczka....

Gosiu dzięki Ci kochana za slowa odnośnie pępucha:D naprawdę mam na niego awersje:D:D:D:D

Flamandka urocza kobietka z Ciebie, a brzuszek już taka ładna pileczka jak na ten okres...

Mila śliczny bebzolek i taki uklad, że pewnie jak założysz sweterek to jeszcze wcale tak nie rzuca się w oczy...

Dotka no pięknie maleństwo domek sobie powiększyło, śliczna kuleczka....

Domiśka na pewno nie brzuchacz, ale brzusiolek, bo jest zgrabny i malenki...

Emilio no widać, że maleństwo pcha się do przodu, całkiem ładnie urósł choć tego nie widać tak na pierwszy rzut....

A oto i moja 35 tygodniowa kulka ;)* Czy waszym zdanie tez sie bardzo obnizyl?
ps przepraszam za troche brudne lustro;p

zmniejszone.jpg

reklama
Do góry