reklama
G
goko
Gość
adgama85 śliczny brzusio ja mam taki teraz a ja jeszcze mam 4 tygodnie przed sobą
mikaaa
Fanka BB :)
goko, mummy, adgama, nathani Dziękuję!!
goko, nathani No nie wiem czy taka szczuplutka… Ja się taka nie czuję Prawie 75kg to wcale nie mało… No ale każda zawsze patrzy na siebie krytycznym okiem. Tak czy tak dziękuję :*
adgama Idealna piłeczka! Piękny!
goko, nathani No nie wiem czy taka szczuplutka… Ja się taka nie czuję Prawie 75kg to wcale nie mało… No ale każda zawsze patrzy na siebie krytycznym okiem. Tak czy tak dziękuję :*
adgama Idealna piłeczka! Piękny!
Fiolka_130
mummy3 aha, fajnie się masz ja chciałabym jeszcze jakąś sesyjkę sobie zrobić ale totalnie amatorsko ciekawe czy zdążę i czy cos z tego wyjdzie
Mój mąż za to zapalony grafik, ale też to jego hobby on mi te wszystkie zdjęcia przerabia, choć ostatnie zestawienie sama podrasowałam bo też mnie ciągnie do tego i coś nie coś umiem
mikaaa słodkie maleństwo
adgama wydaje się być wysoko, a daj jakieś porównawcze ;-)
chyba Was rozstępy opuściły? szczęściary
Mój mąż za to zapalony grafik, ale też to jego hobby on mi te wszystkie zdjęcia przerabia, choć ostatnie zestawienie sama podrasowałam bo też mnie ciągnie do tego i coś nie coś umiem
mikaaa słodkie maleństwo
adgama wydaje się być wysoko, a daj jakieś porównawcze ;-)
chyba Was rozstępy opuściły? szczęściary
LilithGoth
fiolka ja mam rozstępy niestety, więc nie jesteś sama
reklama
sarka
trójkowa mama
nathani wyprzedziłam Cię;-)
Fiolka no troszku niżej jest
adgama mikaa obie jestescie szczuplaczki
mummy sliczne
JA musze moje dziecko w końcu poprosic o parę fotek bo nie mam prawie nic
Mi sie okropne miszeliny na plecach porobiły blee a rozstępy tez mam nie nowe ale z pierwszej ciazy bez brzucha ich nie wdac bo sa nisko pod majtkami po boczkach ale teraz jak sie skóra naciagneła to do połowy brzucha siegaja
Fiolka no troszku niżej jest
adgama mikaa obie jestescie szczuplaczki
mummy sliczne
JA musze moje dziecko w końcu poprosic o parę fotek bo nie mam prawie nic
Mi sie okropne miszeliny na plecach porobiły blee a rozstępy tez mam nie nowe ale z pierwszej ciazy bez brzucha ich nie wdac bo sa nisko pod majtkami po boczkach ale teraz jak sie skóra naciagneła to do połowy brzucha siegaja