reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

mikaa zgrabniutki brzuszek :-)

a to mój 39 tydz. DSC01003333.jpg i chyba nic się nie obniżył, albo jak już to nieznacznie

reklama
goko, mummy, adgama, nathani Dziękuję!!
goko, nathani No nie wiem czy taka szczuplutka… Ja się taka nie czuję :( Prawie 75kg to wcale nie mało… No ale każda zawsze patrzy na siebie krytycznym okiem. Tak czy tak dziękuję :*
adgama Idealna piłeczka! Piękny! :)

mummy3 aha, fajnie się masz :tak: ja chciałabym jeszcze jakąś sesyjkę sobie zrobić ale totalnie amatorsko ciekawe czy zdążę i czy cos z tego wyjdzie :sorry:
Mój mąż za to zapalony grafik, ale też to jego hobby on mi te wszystkie zdjęcia przerabia, choć ostatnie zestawienie sama podrasowałam bo też mnie ciągnie do tego i coś nie coś umiem :sorry:

mikaaa słodkie maleństwo :-D

adgama wydaje się być wysoko, a daj jakieś porównawcze ;-)

chyba Was rozstępy opuściły? :-p szczęściary

reklama
nathani wyprzedziłam Cię;-)

Fiolka no troszku niżej jest :)

adgama mikaa obie jestescie szczuplaczki:tak:

mummy sliczne :)

JA musze moje dziecko w końcu poprosic o parę fotek bo nie mam prawie nic

Mi sie okropne miszeliny na plecach porobiły blee:sorry: a rozstępy tez mam nie nowe ale z pierwszej ciazy bez brzucha ich nie wdac bo sa nisko pod majtkami po boczkach ale teraz jak sie skóra naciagneła to do połowy brzucha siegaja:no:

Do góry