reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

mikaa zgrabniutki brzuszek :-)

a to mój 39 tydz. DSC01003333.jpg i chyba nic się nie obniżył, albo jak już to nieznacznie

reklama
goko, mummy, adgama, nathani Dziękuję!!
goko, nathani No nie wiem czy taka szczuplutka… Ja się taka nie czuję :( Prawie 75kg to wcale nie mało… No ale każda zawsze patrzy na siebie krytycznym okiem. Tak czy tak dziękuję :*
adgama Idealna piłeczka! Piękny! :)

mummy3 aha, fajnie się masz :tak: ja chciałabym jeszcze jakąś sesyjkę sobie zrobić ale totalnie amatorsko ciekawe czy zdążę i czy cos z tego wyjdzie :sorry:
Mój mąż za to zapalony grafik, ale też to jego hobby on mi te wszystkie zdjęcia przerabia, choć ostatnie zestawienie sama podrasowałam bo też mnie ciągnie do tego i coś nie coś umiem :sorry:

mikaaa słodkie maleństwo :-D

adgama wydaje się być wysoko, a daj jakieś porównawcze ;-)

chyba Was rozstępy opuściły? :-p szczęściary

reklama
nathani wyprzedziłam Cię;-)

Fiolka no troszku niżej jest :)

adgama mikaa obie jestescie szczuplaczki:tak:

mummy sliczne :)

JA musze moje dziecko w końcu poprosic o parę fotek bo nie mam prawie nic

Mi sie okropne miszeliny na plecach porobiły blee:sorry: a rozstępy tez mam nie nowe ale z pierwszej ciazy bez brzucha ich nie wdac bo sa nisko pod majtkami po boczkach ale teraz jak sie skóra naciagneła to do połowy brzucha siegaja:no:

Do góry