reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

Viv, fajniutki :)
mój dzisiejszy, 24 tyg
P1209031020041.jpg

reklama
vivienne jaka piłeczka się zrobiła :) piękny brzuszek:-D a myślałam że idziemy równiutko a mój Antoś starszy o tydzień od Marysi:tak:
kajcia Twój brzunio słodki, taki okrągluśki i masz super spodenki :-)

4madlen,dzięki :) spodenki kupione dawno temu przed ciążą nie zapinam ostatnich guziczków i jeszcze chodzę póki ciepło jest :)
ostkapa, dziękuję :) przez miesiąc przybyło mi 4 cm w obwodzie :)

Kajcia jak zwykle bombowo:)
Vivi Ty też masz ładny:) taki pełniutki:)
Ostkapa Ty tu jesteś żądna brzuszków, a też mogłabyś się w końcu zaktualizować:p

P1030418.jpg to my dzisiaj:) chyba zaczynamy się wypełniać u góry:p jutro zaczynamy 29 tydzień:)

illusion87 czytałam ostatnio że kobitki które uprawiają sport w ciąży mają mniejsze brzuszki, ponieważ ich mięśnia ładnie podtrzymują wszystko tu i ówdzie. Zatem w Twoim przypadku się to sprawdza w 100%!
Ja na razie nie pokazuję swojego, bo mam wrażenie,że wciąż taki sam. Ale mozę jutro wrzucę fotkę:-) to same ocenicie.

reklama
Ostkapa dzięki:) też to sobie tym tłumaczę, mąż się cieszy i chodzi dumny jak paw, jego znajomi nie wierzą nawet, że będzie ojcem, tylko jakoś reszta familii nie bardzo i ciągle narzekają, że mam za mały brzuch:p. Plusem tego jest tylko, a może aż swoboda poruszania się. Wczoraj z siostrą się śmiałyśmy, bo potrafię zrobić jeszcze pełny skłon, a ona, szkapina z ledwością kostek sięga:p.
Wrzucaj, wrzucaj foteczke:) z chęcią ocenię :-)

Do góry