reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

Ech nie będę się z ciężarną kłócić :-D ale jakbys moje uda zobaczyła :no:
Miałam teraz we wtorek ale 20 mam mieć jakies takie lepsze. ;)

reklama
20.08, ładna data :tak: na pewno zobaczysz więcej :)
Ja nie będę się chwalić swoim wielkim tyłkiem, więc Cię "nie przegadam" :p Ale kurczę, robi mi się coraz więcej rozstępów :( na udkach właśnie :(

Ja jeszcze walczę z różowymi, ale najgorsze są na piersiach :( zwłaszcza na jednej, tam mi się zrobiły jakoś na początku lipca, teraz już są na obu. Pocieszam się tym, że brzuch póki co bez wężyków... zobaczymy co będzie dalej.

Fiolka zgrabniutka jestes i brzunio zgrabniutki :)
A rozstępy tez mi wychodzą... na lewym cycku (moja zakała- cały ten cycek! ;/) i na prawym "boczku"... tylko mam wrażenie, że je zastopowałam i nie dochodzi ich wiecej ani sie nie pogłebiaja. Kupiłam sobie Mustela 9 mcy przeciw rozstępom. Pieroństwo drogieeee! no ale mąż przekonał, że rozstępy są na całe życie więc warto o to zadbać... oczywiście zaczęłam się smarować dopiero jak zauważyłam niebezpieczeństwo, bo wcześniej to zwykłym balsamem tylko :)

Ja smaruję się od początku specjalnymi kremami ale tańszymi :sorry:
Nowe póki co wyszły mi na łydkach :/ (czerwone) oraz na udach ale od razu białe :wściekła/y:
Na piersiach coś tam widzę jakby się już pojawiało :(
Brzuch na razie ok choć wątpie aby mnie to ominęło.
Na boczkach i tyłku mam ale stare już . Nie ma to jak genetyczna przypadłość :no:

reklama
Do góry