reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

reklama
Fiolka a Ty w końcu kogo masz w brzuszku? Wiesz już na stówkę?

Mnie nie przekonywały te gadki o kształcie brzucha, ale sąsiadka jak mnie pierwszy raz z większym brzuszkiem widziała to od razu powiedziała, że dziewczynka, a akurat byliśmy po potwierdzeniu od gina :D Na pewno nie idzie w to wierzyć na sto procent, ale czasem coś się sprawdza :-)

Może i będzie pod koniec grudnia. To już będę wstawiała moje zdjęcia tutaj, żeby nie robić niepotrzebnego zamieszania. Może nawet zrobię sobie jakąś odważniejszą sesję. :)

My są otwarte na nowe grudnióweczki, późnolistopadóweczki i wczesnostycznióweczki :-D
Zapraszamy do aktywności na forum nie tylko w temacie zdjęć ;-)

Fiolka ja tam się nie znam :p Ale większość chłopczykowych brzuszków jest taka gładziutka, Twój jak i mój ma takie jakby wcięcie na poziomie pępka, tylko że Twój to taki malutki, ale Ty chudzina jesteś... ale obstawiałabym bardziej na dziewczynkę idąc moim tokiem rozumowania ;p

A co wykazał lekarz?

reklama
Do góry