reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Pewnie teściowa nie chciała źle, tylko zapomniała już jak się żywi takie niemowlaki. Zresztą w żywieniu maluchów w ciągu ostatnich lat zaszły ogromne zmiany.

Nuśka, mała ślicznie wygląda w tym kapelusiku. Już kiedyś chciałam napisać, że bardzo mi się taki kapelusik podoba. Gdzie go kupiłaś?

reklama
Nuśka, mała ślicznie wygląda w tym kapelusiku. Już kiedyś chciałam napisać, że bardzo mi się taki kapelusik podoba. Gdzie go kupiłaś?

Dzieki Kasiad:-) Dostała go od mojej przyjaciolki z Lublina, takze pewnie i tam go kupiła...jest z firmy COOLCLUB, moze u Was w Bydgoszczy jest cos takiego to tam kupisz:happy2:A tak wogole to tez mi sie on bardzo podoba;-):-p

Ja tez.Wyjechali wczoraj rano a, wrocili pozno (przed polnoca)bo byly straszne korki przed Warszawa:wściekła/y:.

reklama
Do góry