reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Ooo tak bardzo skupiony jest zawsze jak go kładę na macie. Co raz częściej próbuje złapać to co ma upatrzone - śmieje się, że to jak polowanie:-D Ale przynajmniej mogę coś zrobić jak się tym zajmie, bo potrafi się tak bawić nawet przez 40 minut:tak:

reklama
Agusia, jak nie po mężu, to może po tatusiu :-D:confused:;-)

Sarunia rzeczywiście ślicznie wyszła. Skoro tatuś uważa, że mała powinna nosić torebki to niech jej kupi, żeby mała nie musiała ich sobie robić z pilota od karuzeli ;-):-D

A Victorek jaki skupiony :-) I bardzo długo potrafi się zając sam. Chyba WolfiA rośnie Ci myśliciel :tak:

Tak naprawdę Agusia to faktycznie mała jest bardzo podobna do brata. Nie wiem co prawda jak wygląda mąż, ale wydaje mi się, że dzieci są podobne do Ciebie.

Trochę Tosi...

z misiem.oczywiście Tosia jest podtrzymywana z tyłu:-);-)

A tak juz Tosia bawi się swoimi stópkami

I słodko spi.....

reklama
Ale rosną nam te bączki! :-D martula25 wcale nie przesadziłaś, wklejajcie jak najwięcej fotek bo to naprawdę czysta przyjemność oglądać takie śliczne dzidzie :tak::-)

Do góry