reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Gosiak śliczną masz tą swoją córeczkę Emilkę:tak: I tak słodko wygląda w tej masie piany w kąpieli;-) A co do chlapania to ostatnio z mężem wanienkę Victorka wkładamy do wanny, bo i my i łazienka mokrzy byliśmy:-D

reklama
Gosia, super zdjęcia w kąpieli. Jakiego płynu używasz :confused: I czy opłukjesz małą z tej piany przed wytarciem :confused:

Patch, u nas przed kompem z Oliwką to ja najczęsciej siedzę a nie tata :-D A jak Twój synuś reaguje na psa :confused: U nas OLiwka tylko się czasem przygląda, za bardzo nie jest zainteresowana.

Bibinka, Ala ma śliczne oczka, skojarzyła mi się z córką znajomej Cyganki.

No, Gosia, ja to w Twojej córeczce zakochana jestem!! Napisz właśnie czy z tej piane opłukujesz ją czy nie... Ja bym też spróbowała z pianką...

Kasiad, akurat nasz piesek jest bardzo spokojny. Wzięliśmy go ze schroniska 3 lata temu i bardzo baliśmy się jak to będzie jak Staś się pojawi, ale Staś od początku z nim był, więc się nie bał, a Wolf- nasz pies bardzo Stacha pilnuje, na początku, to jak Staś płakał, to Wolf na mnie i męża warczał- pierwszy raz w życiu, nigdy wcześniej nie warczał na nas- teraz przyzwyczaił się, że Staś czasem płacze i że to nie nasza wina, ale za każdym razem, przybiega powąchać Stacha i sprawdzić czy wszystko ok:-) Na początku na spacerach też śmiesznie było, bo Wolf nie umiał się zdecydować czy biegać sobie, czy pilnować Stacha, więc odbiegał na chwilę i przybiegał zobaczyć czy Stach dalej jest w wózku:-D Zobaczymy jak będzie jak Staś zacznie raczkować, albo jak Wolfa za ogon pociągnie... Będzie trzeba na nich uważać...:tak:

Rozalka, z Kubusia fajny chłopak. Zrób tez zdjęcia pierwszych ząbków :tak:

Gosia, kiteczki urocze :-D

A to zdjęcia z dzisiejszego wypadu do Pieczysk:

Kasiad, wspaniałe zdjęcia!! Oliwka urocza!!

A tu pierwsza marchewka Stasia:rofl2: Dziwny smak... chyba Mu nie smakuje:rofl2:

Gosia-k23 przeurocze kiteczki Twojej Panienki.
Kasiad Oliwka ma super pyzatą bużkę.
Patch Oj znam te minki.Kuba też tak reaguje na kazdy nowy smak.
Kuba ze swoją nową zabawką.

Patch, minki Stasia świetne :tak:
Ale odważna jesteś, że nie ubierasz śliniaczka do marchewki. Czy to tylko tak do zdjęcia :confused:
Jaką dajesz Stasiowi marchewkę, na zdjęciu wygląda jakby była surowa utarta :szok: ale pewnie nie jest :confused:

reklama
Kasiad, Oliwcia jak zwykle przesliczna:tak:
Patch, minki Stasia sa niesamowite:-D
Rozalka, Kubus jest uroczym chlopcem a jaki zafascynowany zabawka:-D

Do góry