reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
ja mialam i pozostalam tez przy DD i jestem zadowolona, ale jak skoncze karmic to chyba bede mniej happy bo juz wygladaja gorzej.....(obawa przed tzw zwisem gornym....:baffled:)

gosia k23 sliczna twoja córunia, piekne oczka i taka slodka:-)cudna panienka rosnie:-)a co do biustów to mi juz troche zmalały, ale nadal karmię teraz mam C, ale takie troche zanizone;-)ale moim zdaniem piersi to atut kobiet i powinnysmy sie cieszyc że je mamy:-)

Ja tam nie wiem jaką mam miseczkę- bo wcześniej mało w biustonoszach chodziłam, a teraz w bawełnianych, ale miałam w biuście 90cm, a teraz 105cm:szok::-D:-D

Za to ja wagę swojego biustu odczuwam teraz i nie tylko dlatego, że karmię pierwszy raz w swoim życiu piersią, ale dlatego, że noszę go w biustonoszu 90E;-)

reklama
Tycia, Konradek śliczny!! No i spodziewałam się wychudzonego patyka, a on wygląda jak mój Stach:tak: Bardzo przystojny:tak:

Wolfia, super minka na drugim zdjęciu:-)

Stanki, Nuśka, suuuper zdjęcia!! Te nasze dzieci są przeurocze:-)

Do góry