reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
faktycznie czas tak szybko leci...co widac na dzieciaczkach...rosna w oczach

Sarunia pieknie rosnie i robi cudne minki, Julcia to super slodki pulpecik i zdjecie modlacej soie po prostu rozbraja, a Oliwka pobija rekordy szybkoscia rozwoju i faktycznie ma przecudne oczeta!, no i pieknie je jak widac!!!

Super nasze lutowkowe skarby!!!

Stanki a Laila raczej do taty podobna choc jakby sie dokladniej przyjrzec to ma moj nos, usta, policzki i brode, hi hi.....

Oliwka nie wyglada na dzieciatko karmione piersia:-D.Ma slodkie faldeczki.Czym sie zajada?:-)

No Oliwka jest rewelacyjna. I chyba ma więcej fałdek niz Tosia- ale tez jest trochę starsza!!!:-)
A tu Tosiula

A tu prezent dla Tosi na Dzien Dziecka- odgnieciona stópka Tosi w gipsie:)

Troszkę niezadowoloną minkę mam, ale ogólnie to pycha!!!

Jejku, kilka dni mnie nie było a ile dzieciaczków sie pojawiło na fotkach....i do tego same śliczności :-):-D:-)

Rosną wszystkie jak szalone...widać to dokładnie na zdjęciu Saruni z kuzynka....jejku, jejku :tak::tak:

Ten sliczny usmiech,to ma po mamie...:-D:tak:.taty pewnie oczka,bo na pewno nie mamy...:-p;-):-D

reklama
Susumali- Ciebie sobie jakoś inaczej wyobrażałam:-)A Laila śliczna czarnulka:tak:Raczej faktycznie cały tata. Musiałabyś jeszcze wkleic tatę to byśmy zobaczyły to podobieństwo:-D
Agusia- wklejaj!!!

Do góry