reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
A ja się wkleję, a co tam, nie mam co czekać, aż będę wyglądać tak jak Wy, bo byście się mojej fotki nie doczekały. Agusia, bierz ze mnie przykład.

Nie mam zdjęcia w zbliżeniu z Oliwką, za to mój mąż ma:)

Tosia już ślicznie siedzi... :tak: A mój Milutek to mały leniuszek i nie chce jej się na razie podnosić :dry: :-(
Fajnie martula25 że zrobiliście jej ten odcisk stópki, też miałam taki zamiar ale jakoś tak przeleciało...

Gosia_23: Ale Ci się dzieciątko zaczytało :-D:laugh2::-D

Susumali: pamiętam Cię ze zdjęcia sprzed samego porodu, tam wygladałaś na okrąglejszą :tak:A teraz wyglądasz szczuplutko... bardzo ładnie razem z Lailą wyszłyście na tym zdjęciu :happy:

Agusia: dawaj, dawaj z tymi fotkami... nie Ty jedna masz kilosy na zbyciu Moja Droga :-p

Kasiad: też to zauważyłam (tzn Twoją łyżeczkę) :happy:
Tak sobie patrzę na Twoją fotkę i pamiętam, że kiedyś napisałaś że Ty masz mały biust!!! A ja tu widzę, że on wcale nie taki mały :tak: A może mu się urosło od karmienia? :happy:;-)
Fajne zdjęcie z mężem.. zwłaszcza fajnie wyglądają ręka Oliwki w jedną stronę i ręka Tatusia w drugą, tak jakby chcieli się chwycić za ręce przez sen :-)

Od karmienia to się biustowi urosło 1 rozmiar - teraz noszę 5 a wcześniej nosiłam 4, tylko przy mojej posturze ta czwóreczka zawsze jakoś ginęła i wyglądała na dużo mniejszą.

Kiedyś tak czy siak pewnie będą ;-):-p
Najbardziej wkurza mnie to, że jak chudnę, to zaczyna się właśnie od cycków, one pierwsze lecą... ale na odwrót już to nie działa niestety i tyłek rośnie a biust ani trochę :wściekła/y:

reklama
Do góry