reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Joasiek, Milena jest rewelacyjna- fryzurę ma extra!! Gdzie jej kupiłaś tą kostkę??Bardzo mi się podoba...
Moja Tosia na szczęście jeszcze na spacerze śpi:-)Dopioero dwa razy musiałam ją z wózka wyjmować

reklama
Martula25 ale zazdroszczę.Mój Kuba nie chce spać na spacerze,drzemie jakies 15 minut,a potem chce by się nim zajmować.Wożę ze sobą całą stertę zabawek i muszę mu pokazywać,żeby nie płakał.
Kasiad urocza Dziewuszka i jaka radosna.
Joasiek ale bystre oczka Twojego Brzdąca.
------Poobiednie leniuchowanie Misiaków.------

Joasiek to macie jeszcze sporo miejsca :-) chyba ze gondolka jest nadzwyczaj długa:-D
A to mój widok z okna (szpital w którym rodziłam):tak:

Joasiek, faktycznie cena fatalna:-:)tak:Ale może fundnę Tosi takie coś:-)Tylko jak narazie to mi się wydaje, że ona w ogóle sie zabawkami nie interesuje. Ostatnio nawet jak na leżaczku lezy to nie chce mieć załozonego tego pałąka z zabawkami tylko chce patrzeć co ja robię...

Ja tez nie widzę zdjęcia Oliwieczka- w ogóle większości Twoich zdjęć nie widzę. Tak jakby znikały:confused:

Milenka zaczęła się zabawkami interesować tak naprawdę to dopiero moze tydzień-dwa temu. I skubana lubi tylko te drogie, najlepiej jeśli są bardzo kolorowe i wydają różne dźwięki, zwykłe grzechotki jej nie pasują :cool2:

rozalka: Świetne zdjęcie :-) Chciałam naszej małej też kupić takiego dużego miśka na Dzień Dziecka, ale chyba jednak odłożymy to na jej pierwsze urodzinki, wtedy sama sobie wybierze który jej się podoba :happy:

czas i Szymonka dołączyć do galerii i jego przyjaciół kaczorka i Misiaka- misiak to jego smoczek tzn. misiaka nosek

reklama
Do góry