karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Anotos uroczy. A w dlugich wloskach to jak dla mnie wyglada jak dziewczynka:-):-) Zdjecie w wozku - super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anotos uroczy. A w dlugich wloskach to jak dla mnie wyglada jak dziewczynka:-):-) Zdjecie w wozku - super
Przerosła mnie już o prawie 10 cm.:-):-)Ewcia,fajne foteczki.Czy Madzia Cie przerosla?
My mieliśmy do dyspozycji całe dwupokojowe mieszkanie. Jeżeli chcesz, mogę Ci podać adres mail.Ewamat śliczne zdjęcia,najbardziej podoba mi się to wieczorem koło lasu.a powiedz mi jak wypad z dwulatkiem w góry?bo my się przymierzamy,ale ja się trochę obawiam,że będzie mu się nudzićw pokoju np.czy mam szukać jakiegoś noclegu pod dzieci dostosowanego?