reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Ewamat swietne zdjęcia, ach jak Wam zazdroszcze tych wspólnych ferii:tak:

Agata, Macius wyglada cudnie:tak:
Zaintersowały mnie jego okularki...w jaki sposób okulista stwierdziała u niego wadę?Nasza okulistka utrzymuje ,ze Marta jest jeszcze za mała na okulary i ze nie moze dokadnie okreslic jej wady...ale skoro Macius nosi....:confused:

reklama
Ewamat swietne zdjęcia, ach jak Wam zazdroszcze tych wspólnych ferii
To niestety tydzień po prawie 5 miesiącach życia osobno. Teraz A. jest już daleko. A za miesiąc będzie już bardzo daleko. To tylko tak różowo wygląda. Na wspólne wakacje nie będziemy mieć szansy.

Agata MAciuś sliczny chłopiec :tak::-), bardzo mu do twarzy w tych okularkach, swietnie mu je dobraliście:tak: a drugie zdjęcie szałowe:-D:-D:-D

Ewamat współczuję tak długiego rozstania:-( dobrze, że chociaż mogliscie na ten tydzień razem wyjechać:tak: a Madzia wyyyysoka dziewczyna:-)

Zaintersowały mnie jego okularki...w jaki sposób okulista stwierdziała u niego wadę?Nasza okulistka utrzymuje ,ze Marta jest jeszcze za mała na okulary i ze nie moze dokadnie okreslic jej wady...ale skoro Macius nosi....:confused:
Madzix, ja nosiłam okulary zanim jeszcze skończyłam 2 latka (miałam dokładnie rok i 8 miesięcy), mój Patryk miał 2 lata i 3 miesiące - a więc chyba Twoja okulistka się myli...

Corka mojej szwagierki zaczela nosic okularki jak miala roczek:tak: duzo zalezy od okulisty np. moja siostra trafila na taka co mowila ze jest ok u jej corki az przez przypadek jak mala miala 5 lat wykryli wade i zaczela nosic okulary i miala klejone oko:tak:

reklama
Do góry