reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

na razie wrzuciłam dwa zdjęcia Macieja,puzniej będzie więcej ale najpierw muszę obejrzeć wasze dzieciaczki:tak:

Załączniki

• DSC00227.jpg
    DSC00227.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 43
  • 110808195937.jpg
    110808195937.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Ewamat, super zdjęcia, dziewczynki widać szczęśliwe, a ile śniegu :szok:

Agata, witaj! Dłuuugo Cię nie było. A Maciusia to ja bym nie poznała :no:
Synuś nosi okulary czy czyjeś przymierzał :confused: W każdym razie wygląda w nich jak prawdziwy intelektualista :tak:

Ostatnia edycja:
Kasiad Maciuś nosi okularki niestety małą wadę wzroku,na razie ma nosić cztery miesiące

ewamat sliczne masz coreczki :tak: ja jestem chetna jak chcesz to podaj mi adres mail i cennik :tak:
agata Macius jest boski super minki robi a okularki mu pasuja:tak:

Ja nosiłam od roku i 8 miesięcy okulary i ponoć nie zciągałam. U mnie to była chyba kwestia, że wadę miałam na tyle dużą, że w okularach widziałam znacznie lepiej, więc nie opłacało mi się ich zciągać :-D
A jak Maciuś :confused:

EWAMAT piekne zimowe zdjecia!!!! ja tez bylabym zainteresowana adresem i cennikiem, jak mozesz prosze o wiadomosc na priva:tak:

MACIUS maly przystojniaczek, w okularkach i bez!!!! a okulary trzeba powiedziec bardzo twarzowe!

Maciuś jak to Maciuś mały łobuziak raz nosi chętnie a czasami w ogóle nie chce ich założyć,ale pomału się przyzwyczaja.Okulista mu przepisał okulary bo ma wadę +0,75 na oba oczka i lewe mu ucieka oczko.
Przyznam się że czasami trzeba go brać na szantaż:zawstydzona/y: żeby założył,ale cóż i tak bywa:tak:

reklama
Do góry