reklama
Ewamat, super zdjęcia, dziewczynki widać szczęśliwe, a ile śniegu
Agata, witaj! Dłuuugo Cię nie było. A Maciusia to ja bym nie poznała
Synuś nosi okulary czy czyjeś przymierzał W każdym razie wygląda w nich jak prawdziwy intelektualista
Agata, witaj! Dłuuugo Cię nie było. A Maciusia to ja bym nie poznała
Synuś nosi okulary czy czyjeś przymierzał W każdym razie wygląda w nich jak prawdziwy intelektualista
Ostatnia edycja:
justynka1
Mamusia Antoniusia
zawsze mnie zastanawiało,czy takie dziecko małe nie zdejmuje tych okularów,czy nosi je i mu nie przeszkadzają?Kasiad Maciuś nosi okularki niestety małą wadę wzroku,na razie ma nosić cztery miesiące
Ja nosiłam od roku i 8 miesięcy okulary i ponoć nie zciągałam. U mnie to była chyba kwestia, że wadę miałam na tyle dużą, że w okularach widziałam znacznie lepiej, więc nie opłacało mi się ich zciągać
A jak Maciuś
A jak Maciuś
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
EWAMAT piekne zimowe zdjecia!!!! ja tez bylabym zainteresowana adresem i cennikiem, jak mozesz prosze o wiadomosc na priva
MACIUS maly przystojniaczek, w okularkach i bez!!!! a okulary trzeba powiedziec bardzo twarzowe!
MACIUS maly przystojniaczek, w okularkach i bez!!!! a okulary trzeba powiedziec bardzo twarzowe!
agata24
Mamy lutowe'07 Początkująca(y)
Maciuś jak to Maciuś mały łobuziak raz nosi chętnie a czasami w ogóle nie chce ich założyć,ale pomału się przyzwyczaja.Okulista mu przepisał okulary bo ma wadę +0,75 na oba oczka i lewe mu ucieka oczko.
Przyznam się że czasami trzeba go brać na szantaż żeby założył,ale cóż i tak bywa
Przyznam się że czasami trzeba go brać na szantaż żeby założył,ale cóż i tak bywa
reklama
To jest akurat młode małżeństwo pochodzące z Sącza.narazie dziękuję,ale D nie chce jechać do Zakopca,bo nienawidzi tamtejszych górali,ale jak coś to się zgłoszę
Zresztą stronkę mogę i tak wkleić.
Apartamenty Zakopane Gronik - komfortowe apartamenty w Zakopanem, wysoki standard w przystępnych cenach!