reklama
justynka1
Mamusia Antoniusia
Antosia śliczna dziewczynka
czy chłopczyk?
jak wychodziłam z bilansu to pan mówi do swojego dziecka:"patrz jaka dziewczynka była grzeczna,nic nie płakała,a ja na to,że to chłopczyk i wtedy jego zona się wychyliła ze zdziwieniem i nie dowierzaniem"
Ostatnia edycja:
justynka1
Mamusia Antoniusia
wiesz co to było jeszcze z lata 2008,a teraz ma 88cmJustynka Antoś duży chłopak się wydaje
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ale włoski jak dziewczynka
justynka1
Mamusia Antoniusia
a to też po tacie,hihi wgrywam filmik ,więc zobaczycie tego co się zowie tatąale włoski jak dziewczynka
Zosia z jakim zaciekawieniem wpatruje się w rozpakowywany prezent Super minkę zrobiła
A Julci widać bardzo podobał się torcik Krecik, nie ma co się dziwić, bo superowy ten tort
Antoś lubi się uśmiechać, na zdjęciach często jest roześmiany od ucha do ucha :-)
A to Oli:
A Julci widać bardzo podobał się torcik Krecik, nie ma co się dziwić, bo superowy ten tort
Antoś lubi się uśmiechać, na zdjęciach często jest roześmiany od ucha do ucha :-)
A to Oli:
Załączniki
irtasia27
Sliczna jak zawsze a te cudne oczka podkreslaja je wyrazne brwiA to Oli:
madzix
Fanka BB :)
Z przyjemnościa nadrabiam zaległości
Wolfia Twoi chłopcy wyglądają uroczo, cudowne maleństwo
Jenni jest po prostu niemozliwia, rewelacujnie wygląda w tej torbie rozwaliła mnie podobnie jak D.J Hubek w słuchawkach
Antoś wydaje sie byc duzym chłopcem, ma ładne włoski
Emilka widac od najmłodszych lat dba o cerę;-)
Zosia wygląda uroczo-taka delikatna, subtelna blondyneczka a Ty Oliwieczka prześlicznie jak zawsze
Oli fajnie wyglada w foteliku ...jak sobie pomysle ,ze jeszcze tak niedawno te foteliki były za duże...
Julcia przesłodka, a jaki cudowny miała tortCudowne urodzinki
Wolfia Twoi chłopcy wyglądają uroczo, cudowne maleństwo
Jenni jest po prostu niemozliwia, rewelacujnie wygląda w tej torbie rozwaliła mnie podobnie jak D.J Hubek w słuchawkach
Antoś wydaje sie byc duzym chłopcem, ma ładne włoski
Emilka widac od najmłodszych lat dba o cerę;-)
Zosia wygląda uroczo-taka delikatna, subtelna blondyneczka a Ty Oliwieczka prześlicznie jak zawsze
Oli fajnie wyglada w foteliku ...jak sobie pomysle ,ze jeszcze tak niedawno te foteliki były za duże...
Julcia przesłodka, a jaki cudowny miała tortCudowne urodzinki
reklama
Oliwieczka
te sliczne czarne oczęta Oliwki :-)
dziekujemy za baardzo mile słowa ;-)
dziekujemy za baardzo mile słowa ;-)