reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Antosia śliczna dziewczynka:tak:

:szok::rofl2:czy chłopczyk?:-D
jak wychodziłam z bilansu to pan mówi do swojego dziecka:"patrz jaka dziewczynka była grzeczna,nic nie płakała,a ja na to,że to chłopczyk i wtedy jego zona się wychyliła ze zdziwieniem i nie dowierzaniem"

Ostatnia edycja:
cudne ZOSIENKA;:-) EMILKA:tak:(widac lubi sie kremowac;-)), OLI:-), JULCIA:tak: (tort woooooooooooooooow) no i ANTOSIO slodziutki!!!!!!:tak:

Zosia z jakim zaciekawieniem wpatruje się w rozpakowywany prezent :-D Super minkę zrobiła :tak:
A Julci widać bardzo podobał się torcik Krecik, nie ma co się dziwić, bo superowy ten tort :tak:
Antoś lubi się uśmiechać, na zdjęciach często jest roześmiany od ucha do ucha :-)

A to Oli:

Załączniki

• Oliwka.JPG
    Oliwka.JPG
    39 KB · Wyświetleń: 21
Z przyjemnościa nadrabiam zaległości:-D:tak:
Wolfia Twoi chłopcy wyglądają uroczo, cudowne maleństwo:tak:
Jenni jest po prostu niemozliwia, rewelacujnie wygląda w tej torbie:-D rozwaliła mnie podobnie jak D.J Hubek w słuchawkach:tak::-D
Antoś wydaje sie byc duzym chłopcem, ma ładne włoski:tak:
Emilka widac od najmłodszych lat dba o cerę;-)
Zosia wygląda uroczo-taka delikatna, subtelna blondyneczka a Ty Oliwieczka prześlicznie jak zawsze:tak:
Oli fajnie wyglada w foteliku ...jak sobie pomysle ,ze jeszcze tak niedawno te foteliki były za duże...
Julcia przesłodka, a jaki cudowny miała tort:tak:Cudowne urodzinki:tak:

reklama
Do góry