reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Dziewczyny mam problem ponieważ nie mogę wejść na wątek zamknięty:no::no::no: co mam zrobić w tej sprawie:confused::confused::confused:

Witam wszystkie mamy i lutowe dzieciaczki ponownie.Dawno mnie nie bylo ale tak jakos moje zycie sie pokrecilo, ze czasu nie bylo. Wybaczcie prosze,ze nie nadrobie wszystkich zaleglosci w czytaniu bo zwyczajnie jest to nir mozliwe wiec jesli cos bym palnela co bylo juz poruszane na tym forum w ostatnim czasie to strzelajcie bez ostrzezenia:)Alez sie za Wami stesknilam-w wielkim skrocie: moja mala przeprowadza totalna demolke plyt wierzy pilotow tv gazet, okrutnie mnie gryzie gdzie popadnie poniewaz dwa tyg temu odstawilam ja od piersi:tak: no i oczywiscie gonie ja po calym mieszkaniu na czworaka do tego wszedzie chce wstawac i chodzic sama wiec i siniakow przybywa, myslalby kto,ze patologia w rodzinie. No wystarczy na dzis teraz zdjecie abyscie nie zapomnialy jak wygladamy:-) Wszystkich goraco pozdrawiamy:-)

Witaj Mateczka:-)
Nikt o Was nie zapomnial, oj nie:-p
Kornelcia jest przesliczna, a w tej opasce wyglada bosko poprostu....
a i z tego co piszesz niezla lobuziara z niej:-D:-D

reklama
Do góry