reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Dopisuję się do listy zachwyconych nowymi włoskami Patch :tak: Mi też się marzy właśnie taka krótsza postopniowana fryzurka, ale moje włosy kręcą się we wszystkie strony jak chca gdy tylko są zbyt krótkie i ciężko mi wtedy nad nimi zapanować :baffled:

Ale fajnie, że Wam się podoba!! Dla mnie to duża zmiana, bo ja też tak jak Joasiek ma kręcone włosy, tzn skręcają się jak chcą i kiedy chcą, no i zdecydowałam się na prostowanie. od choinkę od męża dostaję profesjonalną prostownicę iu odżywki do włosów chroniące przed temperatura.... Ale szczerze lepiej czuję się w prostych włosach!! Jeszcze raz dziękuję za ciepłe słowa:-)

Też bardzo mi sie podoba fryzurka Patch...

Ja jednak nie wyobrażam sobie rozpuszczonych włosów przy Filipie..polowe by mi wyrwał

reklama
Mateczko wielkie dzięki za życzenia świąteczne, ja mam nadzieję że jeszcze będę miałą okazję złożyć życzenia, ale gdyby się nie udało (szał zakupów, sprzątania i gotowania - pomaganie mamie, ogarnie mnie w całości) to wszystkim WAM oraz Waszym rodzinom z dzieciaczkami na czele, życzę tradycyjnie: wesołych, rodzinnych, zdrowych, pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia. :-):-D:tak:

Do góry