naprawde super fryzurkaPatch wygladasz ekstra w tych wloskach:-)
A Stasio jaki zapatrzony w mamcie
reklama
mysia23
mama dwójeczki
Patch, wyglądasz prześlicznie, to fryzurka wprost wymarzona dla Ciebie Naprawdę super!
Zupełnie sie zgadzam...
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Dopisuję się do listy zachwyconych nowymi włoskami Patch Mi też się marzy właśnie taka krótsza postopniowana fryzurka, ale moje włosy kręcą się we wszystkie strony jak chca gdy tylko są zbyt krótkie i ciężko mi wtedy nad nimi zapanować
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Dziewczyny mam problem ponieważ nie mogę wejść na wątek zamknięty co mam zrobić w tej sprawie
Ja też mam taki problem I nie wiem co jest, bo kiedyś wchodziłam bez problemu. Kilka dni temu mi sie przypomniało, że jeszcze jest zamknięty - a tu nic, nie mogę wejść
Patch
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ale fajnie, że Wam się podoba!! Dla mnie to duża zmiana, bo ja też tak jak Joasiek ma kręcone włosy, tzn skręcają się jak chcą i kiedy chcą, no i zdecydowałam się na prostowanie. od choinkę od męża dostaję profesjonalną prostownicę iu odżywki do włosów chroniące przed temperatura.... Ale szczerze lepiej czuję się w prostych włosach!! Jeszcze raz dziękuję za ciepłe słowa:-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Ale szczerze lepiej czuję się w prostych włosach!! Jeszcze raz dziękuję za ciepłe słowa:-)
Jak ma się kręcone to chce się mieć proste, a jak ma się proste to chce się kręcone... ach ta natura;-) Swoją drogą dołączam się do zdań Dziewczyn Bardzo ładnie wyglądasz Patch w nowej fryzurce:-)
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no to prawda
Mateczka_Poleczka
Mamy lutowe'07
reklama
Mateczko wielkie dzięki za życzenia świąteczne, ja mam nadzieję że jeszcze będę miałą okazję złożyć życzenia, ale gdyby się nie udało (szał zakupów, sprzątania i gotowania - pomaganie mamie, ogarnie mnie w całości) to wszystkim WAM oraz Waszym rodzinom z dzieciaczkami na czele, życzę tradycyjnie: wesołych, rodzinnych, zdrowych, pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia. :-)