reklama
agusia9915
Matka wariatka
potwierdzam (jako wykwalifikowana kosmetyczka)
Nuśka, kolczyki są ze stali chirurgicznej, ale to nie znaczy, że się nie może paprać. Moja Paulina w wieku 10 lat miała dokładnie taką samą sytuację jak Ewamat, strasznie długo się paprało i właśnie robiły się takie bąble z ropą z tyłu ucha. Nam kosmatyczka kazała odrazu smarować spirytusem, Paulina sama sobie przecierała, a raczej miała przecierać (bo potem się przyznała, że stale zapominała).
Nuśka, broń boze nei chciałam tutaj zasac fermentu. Juleczka wyglada przepieknie. Tylko w takie stwierdzenie"nic nie robic" bym nie wierzyła. JEST TO RANKA I TO ZAKRYTA KOLCZYKIEM< NIE ODDYCHA> A Madzia dostała infekcji po katarze. Katary miała zawsze ropne. Każde osłabienie organizmu powoduje atak bakterii tam, gdzie jest akurat dobra pożywka. Ja też mam kolczyki, ale miałam przebijane uszy igłą. Inne czasy. I też mi się paprały, pomimo, że byłą zachowana higiena, kolczyki srebrne, na które nie jestem uczulona.
A sąsiadka teraz przekuła uszy i okazało, ze, ze musiała po kilku dniach zdjąc te kolczyki od kosmetyczki i założyc złote.
Tak czy inaczej, Julka śliczna!!!!
A sąsiadka teraz przekuła uszy i okazało, ze, ze musiała po kilku dniach zdjąc te kolczyki od kosmetyczki i założyc złote.
Tak czy inaczej, Julka śliczna!!!!
reklama