reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Dziękujemy bardzo :-D A Milenka na tych zdjęciach nie ma ani pizamki, ani dresiku, tylko legginsy które czasem zakładam jej po domku i lumpikową bluzeczkę od babci :sorry2:

Milenka śliczna. Bardzo mi się podoba jej kolor oczu- na jednym ze zdjęć w jej galerii widać ten kolor bardzo ładnie:-):tak:
A tu trochę Tosi

w miejscu nie usiedzi....

zaczytana...

stojąca...

z babcią(moją mamą)

portret...

i ostatnie...z mamą

Kubuś jaki już duży, Stanki wydaje mi sie, że podobny do ciebie..

Julka ślicznie w kolczyku/ach wygląda...Nuśka podziwiam cię, ja bym nie przebiła dziecku uszu (tzn.kosmetyczka), poczekałabym az samo zdecyduje...bałabym sie, że zahaczy o podusie, albo czyje ubranie

Milenka duża, słodziutka panienka..często oglądam galerie i bardzo mi sie podoba..

Tosieńka super panna, spryciula :-) I z mamusią śliczne zdjęcie....

Ale Julinka ma sliczne kolczyki, takie delikatne, słodko wyglada a jak jej włoski urosły :-)
Martula masz bardzo elegancką mame :)
Tosieńka jak zawsze ślicznie ubrana :tak:
a do kogo w sumie podobna jest Tosieńka?

reklama
Julka od razu z tymi kolczykami jak poważna panna wygląda:-);-)ładnie.

Martula masz bardzo elegancką mame :)
Tosieńka jak zawsze ślicznie ubrana :tak:
a do kogo w sumie podobna jest Tosieńka?

Dziękuję-przekażę:-D;-)
Wg mojej mamy tosia jest moim klonem- jak byłam w jej wieku byłam identyczna.
Duzo moich znajomych mówi, że Tosia jest podobna do swojej babci- czyli mojej mamy:-)No ale to ze soba powiązane, bo ja tez jestem cała mama...
Ale są momenty kiedy Tosia to cały Tomek-mój mąż:tak:

Do góry