Lori- ja też uwielbiam lody z toffiPP ja znowu mam najwiekszą ochotę na słodkie zaraz po obiedzie, od zawsze tak miałam;/ nie ważne, że jestem pojedzona i tak mnie ciagnie do słodkiego ale od jutra sobie postanowiłam jeść mniej słodkości takich przetworzonych, a więcej owocków z jogurtem naturalnym (smaka mi Iryska narobiła tymi borowkami i jutro idę do Lidla, przy okazji zobaczyć te rzeczy dzidziusiowe)
reklama
marzenka21
Fanka BB :)
ja tez uwielbiam lody z toffi
tez ide do lidl od razu wezme te borowki
lori no to rzeczywiscie nie masz wesolo....ja gdybym tak sobie na wszytsko pozwalala to bym wygladala dwa razy taka niz jestem..umiem sie powstrzymac no chodza za mna orzeszki ziemne solone......oj juz dlugo chyba amiesiac i dalej nie kupila hahahhaahahha
tez ide do lidl od razu wezme te borowki
lori no to rzeczywiscie nie masz wesolo....ja gdybym tak sobie na wszytsko pozwalala to bym wygladala dwa razy taka niz jestem..umiem sie powstrzymac no chodza za mna orzeszki ziemne solone......oj juz dlugo chyba amiesiac i dalej nie kupila hahahhaahahha
-Lorelain-
ale wiecie co ja słodycze jem od dziecka i ja zawsze byłam chudzina, w pracy codziennie wpierdzielałam pączka z bitą śmietaną i wage miałam ok 50 kg lub mniej, a ja tyje tylko w ciąży. Fakt że szybko sama spadła, ale wiszący brzuch to ja pamiętam do dzisiaj
Lori- bedzie dobrze ty masz juz jakieś doswiadczenie i wiesz co sie bedzie z Toba działo, a ja jeszcze żyje w nieswiadomości. Mam narazie dość mały brzuch, ale może sie okazać, ze bedzie cięzko go zrzucic zycie wszystko zweryfikuje ja też zawsze codziennie jadłam słodycze, ale dużo cwiczyłam i przez to miałam stała wage, a teraz przy małym wysiłku umieram
marzenka21
judys bo ja sobie wypracowalam taki system jak sie odchudzalam...nowe nawyki i tak juz mam....ciezko bylo ale sie ciesze ze juz mi tak zostalo...
lori to ja tobie szczerze zazdroszczejak to jest ze te co sa chude jedza za 3 i nie tyja a te co sa przy kosci musza dokladnie liczyc i sie powstrzymywac;-)niesprawiedliwe
lori to ja tobie szczerze zazdroszczejak to jest ze te co sa chude jedza za 3 i nie tyja a te co sa przy kosci musza dokladnie liczyc i sie powstrzymywac;-)niesprawiedliwe
love baby:)
Mika no brzusiu cudowny!!!
Z Zuzka też miałam taki szpiczasty z tym ze chyba w 15/17tc bo później zrobił się ogromniasty
Dziewczyny ja też niby jakoś mało jem a waga idzie w gore 8,5kg+
W racice mi poszło i w dupine a co
NO i brzuszek mam wrażenie ze się zatrzymał z tym turbo rozrastaniem się
A jak wasza waga na dzień dzisiejszy ?
Z Zuzka też miałam taki szpiczasty z tym ze chyba w 15/17tc bo później zrobił się ogromniasty
Dziewczyny ja też niby jakoś mało jem a waga idzie w gore 8,5kg+
W racice mi poszło i w dupine a co
NO i brzuszek mam wrażenie ze się zatrzymał z tym turbo rozrastaniem się
A jak wasza waga na dzień dzisiejszy ?
reklama
iryska
mika-brzusio słodki i rzeczywiście spiczasty:-) Bycie wielorybem Ci nie grozi co najwyżej szprotką