reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria wrześniowych mamuś

mika no piękny ale zgrabniutka mega jestes pozazdrościć :)
Love- a nawet nie pytaj ja mam 64 kg a w ostatni miesiąc mi prawie 4 kg wskoczyło jak sie dziś ważyłam to w szoku jestem, ale ginka nic nie powiedziała.

reklama
Sliczne brzuszki ja to mam ogromny....

Załączniki

• WP_000494.jpg
    WP_000494.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 51
jankesowa - jaki VIEW! Śliczne!
mika - faktycznie fajny taki szpiczasty - ale to pewnie dlatego, że jesteś szczuplutka! U mnie tłuszczem się oblewa dookoła ;)

Ostatnia edycja:
jankesowa- mega foteczka, bunio śliczny,
mika- ale ja mam 164 wzrostu, a Ty? No jak patrzę na Ciebie to ja pulpecik przy Tobie :D

Śliczne brzuszki :-) Rosną maleństwa :-) Dzisiaj na fb koleżanka udostępniła takie zdjęcie z dzidziusiem a pod spodem podpis
" Mamo wiem, że prawdopodobnie nigdy już nie włożysz Twojego ulubionego bikinii, ale obiecuję - jestem tego wart :)"
Strasznie mi się ten cytat spodobał :-D

DSCN9825.jpg
Dorzucam się do wątku ze swoim (mam nadzieje już widocznym) ciążowym brzuszkiem. Jakoś tak odnoszę wrażenie, że lepiej się ten brzuszek na żywo prezentuje niż na zdjęciach...

W temacie wzrost/waga to ja się powinnam chyba schować. Przy wzroście 157 cm mam 66,5 kg (na czczo, wieczorami średnio wychodzi 67,2 kg), ale źle nie jest, bo waga startowa - 63,5 kg (znaczy cykl zaczynałam z wagą 61,4, a potem były święta, sylwester, urodziny męża i nim się zorientowałam 2kg wskoczyły).
A mówił pan doktor "nie jedz batoników, bo gruba będziesz" i wykrakała cholercia (a nie wierzyłam... miałam prawo... około 12 lat, dużą niedowagę i kości obciągnięte praktycznie samą skórą)...;-)

Załączniki

• DSCN9825.jpg
    DSCN9825.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Iryska dziękuję :zawstydzona/y:.
Oj tak... Biust to moja zmora od okresu dojrzewania. Zawsze się wyróżniał (i często mam wrażenie, że wiele osób najpierw widzi mój biust, a potem dopiero dostrzega resztę osoby ;-)).
Ostatnio za to przekonałam się, że nawet staniki uniwersalne (moja mamcia postanowiła mnie takim uszczęśliwić) nie pasują na niego. Utrapienie z nimi... Mam tylko nadzieję, że nie urośnie już bardziej... Błagam...

Do góry