reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria wrześniowych mamuś

Asta-ja tam jestem zdania że każdy cycek jest fajny.Podobają mi się(jak to brzmi)małe i duże ważne że zdrowe.Dobry stanik to podstawa co to są staniki uniwersalne?

reklama
Asta brzuszek już pokaźny, ale biustu jeszcze nie wyprzedził :) co do biustonoszy to powiem wprost że po zdjęciu wydaje mi się że nie masz dobrze dobranego... przy takim biuście to pewnie konieczne jest spotkanie z braffiterką, która Ci pomoże w doborze.
Nie jedna kobieta pewnie Ci zazdrosci tej Twoje jak to nazwałaś zmory.

mysza mi koleżanki zazdroszczą, wtedy ja mówię, "tak? to idź kup koszule na guziki!" i wtedy temat się urywa :-p 75E przy ogólnym rozmiarze M to na koszulę nie ma co liczyć!

monia wiem, bo ja też mam problem z koszulami, mimo że biust nie jakiś mega mega, ale i tak jak chcę mieć taką idealną to muszę przerabiać u krawcowej.
Jednak w tej kwestii uważam że lepiej więcej niż mniej :-) bo to dopiero jest wydaje mi się problem żeby coś na siebie ubrać jak biust jest maleńki.

Mysza84 ja z reguły proponuje, że mogę oddać, tylko niech znajdą sposób, jak to bezpiecznie przetransferować.
Wierzcie mi koszulki, sukienki, biustonosz - idzie przeskoczyć. Najgorsze, że duży biust ma swoją wagę, która niekorzystnie wpływa na kręgosłup. Przy moim schorzeniu, przy moich problemach z kręgosłupem duży biust jest prawdziwym żartem ze strony natury i dobrym dowodem na jej złośliwość. ;-)

Ze stanikiem masz rację, ale to dlatego, że ciągle odkładam na później wizytę w sklepie (sama nie pójdę, a mąż pracuje w trudnych do uchwycenia godzinach). Chciałam uniknąć zakupu stanika na allegro, wolałabym przymierzyć, ale jak tak dalej pójdzie to się do porodu nie wyrobię. :baffled:

ps. Dzień, w którym brzuch wyprzedzi biust będzie dla mnie dniem do świętowania. Chociaż ma to swój plus. Przez jego wielkość wyglądam szczuplej ;-)

a to moj Alex :-) to bylo jakos 2 tygodnie temu :) brzuchol (2).jpg:-) a teraz brzuszek bardziej pociagly sie robi w 25 tygodniu tez wstawimy foteczke! i pozdrawiamy:-)

Załączniki

• brzuchol (2).jpg
    brzuchol (2).jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Do góry